21/10/10

:«ΠΑΓΩΣΑΝ» ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗΚΩΣΤΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

Έτρεχαν και δεν έφτανα στο Ρέντη κατ την σημερινή πρωινη προπόνηση
Ο Μάρκο Πάντελιτς χτύπησε προς το τέλος του προγράμματος, ωστόσο, ο τραυματισμός του είναι επιπόλαιος και λογικά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Πάντως, επειδή το πρόβλημα του Σέρβου έχει να κάνει με το γόνατό του θα υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις ώστε να εξακριβώσουν στον Ολυμπιακό απόλυτα τι γίνεται.

Έτσι, μολονότι δεν φαίνεται κάτι ανησυχητικό, ουσιαστικά αύριο θα φανεί με ακρίβεια αν ο Πάντελιτς θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ ,ή αν θα χρειαστεί να βρεθεί εκτός μάχης για κάποιο διάστημα. Κάτι που δημιουργεί ανησυχίες γιατί ακολουθει το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.
Ο Μοϊσές Ουρτάδο ακολούθησε για δεύτερη σερί ημέρα το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Ισπανός μέσος φαίνεται ότι αφήνει για τα καλά πίσω του το πρόβλημα που τον άφησε εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα. Τώρα βέβαια, η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής θα κριθεί από τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται. Αρμόδιος φυσικά για αυτό είναι ο Ερνέστο, που θέλει να είναι σίγουρος ότι ο Ουρτάδο ξεπέρασε οριστικά το πρόβλημα του τραυματισμού του και φυσικά δεν είναι διατεθειμένος να ρισκάρει.
Ατομικό πρόγραμμα και τρέξιμο ακολούθησε ο Κώστας Μήτρογλου που μετά τη βαριά αμυγδαλίτιδα πολύ δύσκολα θα καταφέρει να είναι έτοιμος για το ματς με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου