28/6/11

«Πόλεμο στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό».

  Ξέσπασμα του Σταύρου Νταιφά 

 Την απόλυτη στήριξή του προς του Βαγγέλη Μαρινάκη εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Εξέδρα» ο Σταύρος Νταϊφάς, ένας από τους μεγαλύτερους προέδρους της ιστορίας του Ολυμπιακού. «Ο Μαρινάκης ήρθε για να φτιάξει μία μεγάλη ομάδα και δεν δέχομαι με τίποτα ότι είναι βρώμικος», τονίζει χαρακτηριστικά. Για ακόμα μία φορά λοιπόν στο Λιμάνι δείχνουν ότι είναι απόλυτα ενωμένοι και όλα όσα γίνονται στο παρασκήνιο δεν τους αγγίζουν. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με πόλεμο που δέχονται οι Ερυθρόλευκοι, από όσους δεν μπορούν να τους αντιμετωπίσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και ψάχνουν ύπουλους τρόπους για να μην φανεί η αδυναμία τους.

Η επιλογή για την άποψη του κύριου Νταϊφά, φυσικά και μόνο τυχαία δεν ήταν.

ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Μαρινάκη από μικρό παιδί, αλλά και ένας άνθρωπος που έχει βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις στα χρόνια της προεδρίας του στον Ολυμπιακό.

Κάτι σαν έκρηξη έμοιαζε η  πρώτη αντίδραση του Σταυρού Νταϊφά στην ερώτηση για το πώς σχολιάζει τα τελευταία γεγονότα και την ανάμιξη του Μαρινάκη στην υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια.

«Δεν δέχομαι με τίποτα ότι ο Μαρινάκης είναι βρώμικος και έχει μπλέξει σε τέτοιες ιστορίες. Τον ξέρω από μικρό παιδί και τι είχε και έχει στο μυαλό του να κάνει για τον Ολυμπιακό. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που συζητήσαμε όταν ανέλαβε την ομάδα και ήξερα τα σχέδια του. Να κάνει μια ομάδα, που να την βλέπει και να την χαίρεται μέσα στο γήπεδο. Ούτε παρασκήνια, ούτε τίποτα».

-        Υπάρχει η εντύπωση ότι γίνεται ένας πόλεμος στον Ολυμπιακό και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία. Συμφωνείτε;

«Μην μου λες για αυτά γιατί τα ξέρω καλά εγώ από την εποχή που ήμουνα πρόεδρος. Την εποχή εκείνη σε εμένα κάποιοι έκαναν όργια, αλλά δεν καταλάβαινα από τίποτα και είχα φτιάξει ομάδα που  έπαιρνε τα πρωταθλήματα μέσα στα γήπεδα. Και τους έκανα να τρέχουν. Να μην ανοίγουμε πληγές τώρα και θυμάμαι καλά τι γινόταν  Όργια έκαναν. Και τώρα ξαφνικά για όλα φταίει ο Μαρινάκης. Δηλαδή σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας δεν πρέπει να μιλάει με ανθρώπους. Δεν είναι φυσιολογικό αυτό; Σημαίνει ότι  υπάρχει παρασκήνιο».

      Συνεχίζοντας ο Σταύρος Νταϊφάς λέει:

«Δεν μου προκαλεί καθόλου εντύπωση ότι ακούω και διαβάζω. Ο Μαρινάκης ήρθε στον Ολυμπιακό ξαφνικά και μετά την εποχή Κόκκαλη άρχισε να βάζει λεφτά και να φέρνει μεγάλους  παίκτες. Αυτός βάζει λεφτά, οι άλλοι τι βάζουν; Και αφού βλέπουν ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν, ψάχνουν άλλους τρόπους, ύπουλους και επικοινωνιακούς. Έχουν στήσει ένα πόλεμο στον Ολυμπιακό. Για όλα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο φταίει ο Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός. Έτσι τους βολεύει».

-        -Πιστεύετε ότι ο Μαρινάκης θα επηρεαστεί από όλα αυτά;

«Ναι θα επηρεαστεί, γιατί  τώρα θα γίνει ποιο δυνατός και θα κάνει ακόμα περισσότερα πράγματα για τον Ολυμπιακό. Θα το δείτε στην συνέχεια. Δεν είναι ο άνθρωπος που κάνει πίσω. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει καλά τι συμβαίνει  και τώρα θα τον στηρίξει ακόμα περισσότερο. Κερδισμένος θα βγει ο Ολυμπιακός από αυτή την ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου