10/4/12

Νευράκια ο Ερνέστο!














Νευρα, πολλα νευρα ειχε  ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, με τον Ισπανό τεχνικό να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του στους παίκτες του.
Στην ομιλία του ο Ισπανός δεν θέλησε να αναφερθεί εκτενώς και προτίμησε να στείλει μηνύματα στους ποδοσφαιριστές του. «Δεν έχω να σας πω κάτι για το παιχνίδι και δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Είμαι πάρα πολύ εκνευρισμένος, οπότε δεν θέλω να μιλήσω», είπε και στη συνέχεια τους ενημέρωσε για την αλλαγή των αδειών μετά και την αναβολή της αγωνιστικής: «Το μόνο που θέλω να σας πω, είναι ότι λόγω της αναβολής θα αλλάξουν και οι ημέρες της άδειας. Από αύριο (σ.σ. Μεγάλη Τρίτη) θα είστε ελεύθεροι καθώς δεν θα έχουμε προπόνηση. Εδώ θα επιστρέψετε την Κυριακή το απόγευμα, για να ξεκινήσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα».
Παρά την πρόταση των αρχηγών να μην γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα, ο Βαλβέρδε ήταν ανένδοτος: «Αυτό είναι το πρόγραμμα και δεν αλλάζει. Αυτή είναι η απόφαση μου και τελείωσε. Την Κυριακή έχουμε προπόνηση και θα είστε όλοι εδώ, χωρίς καμία εξαίρεση. Φροντίστε αυτές τις ημέρες να θυμάστε πως είστε επαγγελματίες και ότι πρέπει να συμπεριφέρεστε ως τέτοιοι».



















.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου