28/11/12

“Μεγάλη πρόκληση το Γιουρόπα Λιγκ»







Τι λέει ο Βασίλης Καραπιάλης για την ήττα από την Σάλκε και την συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με την Σάλκε  και να έχει ελπίδες για να συνεχίσει στην μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Η ήττα από την Γερμανική ομάδα τον έφερε οριστικά στην συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι η πρόκληση είναι το ίδιο μεγάλη.
Ο Βασίλης Καραπιάλης δείχνει ρεαλιστής, αλλά και αισιόδοξος για την συνέχεια
«Δεν πρέπει να απογοητευθούν στον Ολυμπιακό από την ήττα από την Σάλκε και τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε από την αρχή, και ιδιαίτερα μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με την Γερμανική ομάδα στο γήπεδο Καραϊσκάκη ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και οι πιθανότητες μικρές. Όμως είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν ότι η πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ είναι μεγάλη και μπορεί να οδηγήσει τον Ολυμπιακό σε ένα καλό δρόμο. Οι προοπτικές είναι καλύτερες σε αυτή την διοργάνωση και αυτό φάνηκε από την περσινή χρονιά, που μπορούσαμε να φτάσουμε πολύ ψηλά, αλλά χάσαμε την ευκαιρία στις λεπτομέρειες. Αν το δούμε λίγο ρεαλιστικά το πράγμα, ίσως είναι και καλύτερα έτσι, γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες στα μέτρα μας. Και μόνο ότι συνεχίζει η ομάδα στην Ευρώπη είναι σημαντικό. Ας το δούμε και έτσι και δεν χρειάζεται απογοήτευση.»
Για την ήττα από την Σάκε ο παλαίμαχος άσσος τόνισε
«Για να λέμε και την αλήθεια ο Ολυμπιακός έτσι όπως εμφανίστηκε στην Γερμανία, δεν θα μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο, για τι η Σάλκε ήταν καλύτερη και νομίζω ότι νίκησε δίκαια. Είχαμε πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και έλειπε ένας χαφ, που θα μπορούσε να αλλάξει πολλά  στο παιχνίδι. Αυτό φάνηκε στο διάστημα που μπήκε ο Ιμπαγάσα, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις πολλά  πράγματα από ένα τέτοιο παίκτη και σε αυτή την ηλικία. Ούτε και μπορείς   να προσπαθείς να παίζεις άμυνα  συνέχεια. Κάποια στιγμή θα γίνει το κακό όπως και συνέβη. Ο Ολυμπιακός ήταν ένα επίπεδο ποιο κάτω από την Σάλκε και αυτό ήταν φανερό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου