28/11/12

«Βρήκε αμυντικό για πολλά χρόνια»







 Ο Πέτρος Μίχος για τον Μανωλά


Όσο περνάει ο καιρός, τόσο και  ο Κώστας Μανωλάς κερδίζει πόντους και εξελίσσετε σε μια σπουδαία μονάδα για τον Ολυμπιακό. Ο νεαρός αμυντικός έχει εξελιχτεί σε κορυφαίο παίκτη  από την στιγμή που καθιερώθηκε στην ενδεκάδα και αφήνει υποσχέσεις για μεγάλη καριέρα.
Και στην Γερμανία στο ματς με την Σάλκε ήταν ο καλύτερος ερυθρόλευκος  και αναγκάζει ακόμα και αυτούς που τον αμφισβητούσαν να υποκλίνονται στην αξία  και το ταλέντο του.
Ο Πέτρος Μίχος, που γνωρίζει καλά την  θέση του κεντρικού  αμυντικού και με την εμπειρία του τόσα  χρόνια στα γήπεδα, δείχνει  κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος
« Ο Ολυμπιακός βρήκε σέντερ μπακ για τα επόμενα χρόνια και μάλιστα τον ιδανικό. Ο Μανωλάς  με τις εμφανίσεις του, έδειξε ότι μπορεί , όχι απλά να παίξει στην ομάδα, αλλά να γίνει και ηγέτης. Έχει μεγάλη βελτίωση και δείχνει τρομερή ωριμότητα στο παιχνίδι του. Πιστεύω ότι με την επιστροφή του  Αβραάμ αργότερα θα συνθέσουν ένα ιδανικό δίδυμο.  Ήταν μια σπουδαία μεταγραφή με πολλές προεκτάσεις. Ότι είναι νεαρός σε ηλικία, Έλληνας , πολύ σημαντικό και γρήγορος, κάτι που επιβάλει το  σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και κάνει καλά αυτό που ξέρει. Τεράστιο το κέρδος για τον Ολυμπιακό από αυτή την μεταγραφή. Όσο για τα λάθη που κάνει, είναι αναπόφευκτα , αλλά όσο περνάει ο  καιρός θα τα διορθώνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου