1/2/13

«Μη κάνουμε το ίδιο λάθος»


 Ο Βασίλης Καραπιάλης για τον Μίτσελ




Ο Μίτσελ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, μετά την οριστική συμφωνία με την διοίκηση.
Ένας νέος τεχνικός , με καλές συστάσεις και παρουσία στο Ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά και με μεγάλη καριέρα(σαν ποδοσφαιριστής) στην Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια.
Ο 48 χρόνος τεχνικός που ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ και στην συνέχεια εργάστηκε στην Χετάφε και την Σεβίλλη, είναι αυτός που εμπιστεύτηκε ο Μαρινάκης, για να αναλάβει την ομάδα.
 Το ζητούμενο είναι τι μπορεί να κάνει στα μέσα της σαιζόν και πως μπορεί να στήσει μια νέα ομάδα.
Ο Βασίλης Καραπιάλης σχολιάζει την πρόσληψη του Μίτσελ και ξεκινάει μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.
«Το ποιος είναι ο Μίτσελ και τι μπορεί να κάνει στον Ολυμπιακό θα το δείξει ο χρόνος. Για εμένα αυτό που πρέπει να προσέξουμε όλοι, είναι να μην κάνουμε το ίδιο λάθος που έγινε και με τον Ζαρντίμ. Να  τον συγκρίνουμε με τον Βαλβέρδε. Ακούω και βλέπω απ όλες τις συζητήσεις ότι πάντα καταλήγουμε στον Βαλβέρδε, που πραγματικά ήταν πολύ πετυχημένος στην ομάδα και έδωσε πολλά. Όμως δεν μπορούμε να σταθούμε εκεί και πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία και τον δικό του τρόπο να δουλέψει. Για αυτό θα είναι καλό να τον αφήσουμε να δούμε τι μπορεί να κάνει.,»
Ακόμα ο παλαίμαχος άσος είπε
« Στη  χρονική στιγμή που έρχεται δεν μπορείς να περιμένεις και πολλά, αλλά με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα, μπορεί να αρχίσει να στήνει την ομάδα για την νέα χρονιά και μαζί με την διοίκηση να σχεδιάσουν τον Ολυμπιακό των επόμενων χρόνων. Και χρόνος υπάρχει, αλλά το κυριότερο δεν θα έχει την πίεση, να πάρει σονι  και καλά το πρωτάθλημα. Να τον αφήσουμε στην ησυχία του και να μην προσπαθούμε όλοι να του κάνουμε τους προπονητές»….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου