1/2/13

Δεν είναι λογική αυτή.....






Δεν είμαι από αυτούς που συμφωνούν στο, «να πάρουμε ένα παίκτη από τον παναθηναϊκό για να τους την σπάσουμε».
Και ποτέ δεν ήμουν σε αυτή την λογική.
Ήταν φανερό ότι ο Ολυμπιακός προσπάθησε να πάρει τον Βύντρα , σε μια νίκη με επικοινωνιακό χαρακτήρα και μια μεγάλη «ήττα» του αιώνιου αντιπάλου.
 Και είναι σίγουρο, ότι τον Μαρινάκη τον επηρέασαν και τον παρέσυραν κάποιοι, όπως πήγαν να κάνουν και το καλοκαίρι με τον Κουίνσι.
Μια μεταγραφή που το μόνο που θα έκανε, ήταν να διχάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού και να προσθέσει ένα πρόβλημα στην εξέδρα.
Αν το δεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό, ο Βύντρα(στα 32 του χρόνια), δεν όταν απαραίτητος, ούτε είχε να προσφέρει τίποτα με την προσθήκη του στο έμψυχο υλικό.
Υπάρχουν παίκτες για να δώσουν λύσεις στην δεξιά πλευρά της άμυνας. Υπάρχει ο Ντιακιτέ, υπάρχει ο Μανιάτης και φυσικά υπάρχει και ο νεαρός Καραγκούνης.
Γιατί να μην δοθούν ευκαιρίες στον πιτσιρικά και το κέρδος να είναι μεγάλο μελλοντικά;
Μήπως θα ρισκάρουν στον Ολυμπιακό και θα χάσουν το πρωτάθλημα;
Το ζητούμενο δεν είναι να πάρουμε παίκτη του Παναθηναϊκή σε μια επίδειξη δύναμης, αλλά να δημιουργήσεις μια ομάδα φρέσκια και να δείξεις τις προθέσεις σου στον κόσμο, για τα το τι θέλεις  να παρουσιάσεις.
Καλά έκανε ο Μαρινάκης και όταν είδε τα «ζόρια» και τις αντιδράσεις, άλλαξε γνώμη, χωρίς αυτό φυσικά να σημαίνει ότι ο κόσμος θα κάνει τις μεταγραφές και τον σχεδιασμό της ομάδας
Οι εποχές έχουν αλλάξει…
Καλημέρα και καλό μήνα

1 σχόλιο:

  1. αν ηθελαν να παρουν παικτη απο τους ζελες, να παρουν τον καπινο, να εχουμε και τερμα για 15 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή