25/8/10

«ΙΔΑΝΙΚΟ ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ»



Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΣΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ


Την άποψη ότι το ιδανικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι να αγωνιστεί η ΑΕΚ με τη Νταντί Γιουν. στο Καραϊσκάκη εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιάννης Μώραλης! Μιλώντας στο Sentra ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στα όσα τραγελαφικά έγιναν στη Νέα Σμύρνη αφήνοντας μάλιστα αιχμές για τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και την όλη στάση του στο θέμα παραχώρησης του γηπέδου:
«Δεν αποτελεί ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά για μία μικρή μειοψηφία. Το υπόλοιπο ποδόσφαιρο φάνηκε από χθες στη Σούπερ Λίγκα ότι είναι ενωμένο, αν και μένει να το δούμε στη διάρκεια της σεζόν. Η σκέψη του Ολυμπιακού είναι να διευκολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, όχι μόνο την ΑΕΚ.
Σε χθεσινή επικοινωνία με την ΠΑΕ (Αδαμίδη με Μαρινάκη και με Κόκκαλη), ήμασταν κατευθείαν θετικοί και δεν ασκήσαμε βέτο να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών όπως διάβασα σε μερικά ρεπορτάζ σήμερα. Απλώς η ΑΕΚ κατανόησε ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να γίνει το παιχνίδι με την παρουσία φιλάθλων της», είπε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού.
Για το αν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι με κόσμο: «Το ιδανικό θα ήταν να γίνει με κόσμο της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Δεν είναι μόνο από πλευράς αντιπάλων. Χθες μπήκαν 25 άτομα στη Νέα Σμύρνη και δεν ασχολήθηκε κανείς από την Πολιτεία. Δεν έχουμε την οργάνωση ως κράτος για να γίνει το παιχνίδι με κόσμο. Εμείς νομίζαμε ότι το θέμα έχει διευθετηθεί λόγω Νέας Σμύρνης, αλλά το βράδυ επικοινώνησε εκ νέου η ΑΕΚ μαζί μου και εγώ με τη σειρά μου με τους Κόκκαλη και Μαρινάκη, Μου είπαν ότι για να μη γίνουμε διεθνώς ρεζίλι δεν υπάρχει πρόβλημα να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Μιλάμε για εθνικό ποδοσφαιρικό συμφέρον και θα πρέπει να ξεπερνιούνται τα εμπόδια και οι μικροσυλλογικές σκοπιμότητες».

Για τον Τσακίρη και τις δηλώσεις του: «Είναι δικό του θέμα, αλλά δεν μπορεί ο Τσακίρης να καλύπτει τους υπόλοιπους 15-16 της Σούπερ Λιγκ με την άποψή του. Δεν αποτελεί ντροπή για το ποδόσφαιρο ότι είχε διαφορετική άποψη ο Τσακίρης ή μία μικρή μερίδα οπαδών του Πανιωνίου. Σε αυτά τα ζήτημα, που αφορούν ευρωπαϊκούς αγώνες, πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι όλοι μας. Η πλειοψηφία των φιλάθλων του Πανιωνίου δεν πιστεύω ότι είναι αντίθετη να αγωνιστεί η ΑΕΚ στο γήπεδο τους. Έχουμε διαφορές, σαν σύλλογοι αλλά όχι σε αυτό τον βαθμό.
Δεν έχουμε διασφαλίσει ότι μπορεί να παιχτεί ποδόσφαιρο παρουσία κόσμου, με την πλήρη απουσία της Πολιτείας. Είναι θέματα μεγάλα αυτά, αλλά το ζήτημα τώρα είναι να διαφωνήσουμε και να καυτηριάσουμε τα επεισόδια που έγιναν χθες. Περιμένουμε τον παρατηρητή να πάει στη Νέα Σμύρνη και αν δεν προκύψει λύση, τους περιμένουμε στο Καραϊσκάκη για να κάνουν έλεγχο και να δοθεί μία λύση».

Για την απόφαση του Μαρινάκη, παρότι δεν τον ψήφισε η ΑΕΚ στη Λίγκα: «Θα πρέπει να ξεπεράσουμε σε τέτοια ζήτημα τις μικροσυλλογικές διενέξεις. Το ίδιο να συμβεί και με τους φιλάθλους. Το μήνυμα που θέλουμε να δώσουμε στη Λίγκα, περί ενότητας, χαλάει από τέτοια περιστατικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου