31/8/10

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ




Τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα καλυφθεί όποιο κενό παρουσιαστεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού το επόμενο διάστημα, όπως εισηγήθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Ισπανός τεχνικός εκτίμησε το γεγονός ότι η ομάδα δεν συμμετέχει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση, κρίνοντας ετσι , ότι έχει αρκετές λύσεις για ο Ελληνι πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Άλλωστε, αν ερχόταν και άλλος παίκτης, θα αυξανόταν ο αριθμός όσων δεν παίζουν, κάτι που εγκυμονεί και... μουρμούρες και ο Βαλβερδε για αυτό θέλει να δουλέψει με 25 παίκτες και την επιθυμία του αυτή την εχει εκφράσει στην διοίκηση εδώ και αρκετό καιρό.


Από την πλευρά της, η διοίκηση θέλησε στηρίζει τον Ερνέστο και δεν βλέπει με καλό μάτι την κριτική που του έγινε μετα το παιχνίδι με τον Ηρακλή
«Η διοίκηση δεν θα μπαίνει στη διαδικασία να κρίνει σε κάθε αγωνιστική τους παίκτες και τον προπονητή, που απολαμβάνουν της πλήρους εμπιστοσύνης και στα καλά και στα άσχημα αποτελέσματα Έχουμε δημιουργήσει μια νέα ομάδα και πρέπει να την αφήσουμε να προχωρήσει και να την κρίνουμε έπειτα από τρεις, τέσσερις μήνες. Το δε πλάνο με την πρόσληψη του Βαλβέρδε είναι διετές. Πιστεύουμε ότι και καλά αποτελέσματα θα έχουμε και καλό ποδόσφαιρο θα δούμε, γι' αυτό πήραμε τον Βαλβέρδε. Το ρόστερ έχει κλείσει, είναι ικανό και πλήρες και αν προκύψουν ανάγκες θα τις καλύψουμε τον Ιανουάριο», ειπώθηκε μεταξύ άλλων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν έγινε γνωστό ότι θα αποχωρήσει ο Έντσο Μαρέσκα, ο Ισπανός ρωτήθηκε αν ήθελε να μη δοθεί τελικά δανεικός ο Γιώργος Κατσικογιάννης για να υπάρχει μία ακόμα λύση. Παρόλα αυτά, ο 46χρονος προπονητής εδειξε να προτιμάει τη λύση να πάει ο μικρός να παίξει δανεικός και να επιστρέψει ποιο έτοιμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου