29/1/13

Έπρεπε να το είχε κάνει νωρίτερα






Τελικά ο Ράφικ Τζιμπούρ πήρε το «παιχνίδι» στα χέρια του και το θέμα έληξε όπως θα έπρεπε, ωραία και καλά . Και για τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο.
Με μια μικρή λεπτομέρεια. Αυτό που έκανε την Δευτέρα το πρωί ο Αλγερινός θα έπρεπε να το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, για να μην δώσει δικαίωμα στον καθένα να γράφει και να λέει τα δικά του.
Αλλά πολύ περισσότερο να μην χαλάσει την εικόνας που είχε φτιάξει στο διάστημα που ήταν στον Ολυμπιακό. Και να μην εξελιχθεί σε σήριαλ, κάτι που δεν αρέσει στον κόσμο.
Ο Τζιμπούρ εκτίμησε μόνος του την κατάσταση (και όχι μαζί με τον μάνατζερ του) και η πρωτοβουλία να συναντηθεί με τον Μαρινάκη και να  δηλώσει ότι δέχεται την προσφορά του Ολυμπιακού, δείχνει ότι πραγματικά ήθελε να μείνει.
Και είναι μαγκιά, αυτό που έκανε. Κατάλαβε ποιο είναι το συμφέρον του.
Αυτή την στιγμή είναι ότι καλύτερο και ποιο ποιοτικό διαθέτει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα από την στιγμή που έφυγε ο Μιραλάς.
Αλλά το κυριότερο είναι ότι έδωσε ένα τέλος στο θέμα που ταλαιπωρούσε την ομάδα και προφανώς αν έμενε ανοιχτό μέχρι το καλοκαίρι θα είχε  αρνητικές επιπτώσεις και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό.
Συμπέρασμα. Αφήστε ρε παιδιά, (ποδοσφαιριστές) τα μανατζεράκια και τους μεσάζοντες, που σας επηρεάζουν και κοιτάξτε ποιο είναι το συμφέρον σας, έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.
Έχει κατακλυστεί το ποδόσφαιρο από κάτι «περίεργους» που θέλουν να το παίξουν «προστάτες» και το μόνο που κάνουν είναι να σας βάζουν σε περιπέτειες.
Λες και δεν ξέρουμε , από πού ήταν οι «διαρροές» για  το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας , δυο ομάδων από την Γαλλία , από το Κατάρ και πάει λέγοντας.
Αν είχε πάει ο ίδιος στον Μαρινάκη εδώ και καιρό και όχι ο μάνατζερ του τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά….
Ο μεγαλύτερος μάγκας πάντως στον Ολυμπιακό, ήταν ο Αβραάμ. Πήγε ο ίδιος στο γραφείο του Μαρινάκη, όταν  ήταν η περίοδος της ανανέωσης του συμβολαίου του και με δυο λόγια  τον «αιχμαλώτισε». Και βγήκε και κερδισμένος….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου