5/3/13

Ο Ολαιτάν… του Ολυμπιακού







Παρακολούθησα ένα ακόμα παιχνίδι της Βέροιας, αυτό με τον Αρη την Δευτέρα το βράδυ και διαπίστωσα για άλλη μια φορά το πόσο σημαντική ήταν η κίνηση του Ολυμπιακού να κλείσει τον Ολαιτάν.
Αν και η εκτίμηση μου δεν είναι μεγάλη στους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, αυτό το παιδί, δείχνει τρομερά στοιχεία και πραγματικά είναι ένα ταλέντο, που έχει όλα τα φόντα να παίξει σε μεγάλη ομάδα.
Εντάξει περισσεύει να αναφερθεί κανείς, στο ότι ξεχωρίζει σαν την «μύγα μες στο γάλα», στην ομάδα της Βέροιας, με την ποιότητα του, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού του.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα  να παίξει στον Ολυμπιακό και να κάνει μεγάλη καριέρα.
Τρομερά τεχνίτης, με φαντασία , με καλές κινήσεις, με και χωρίς την μπάλα, ικανός στο δημιουργικό παιχνίδι, αλλά και σκόρερ, στοιχεία που συνοδεύουν ένα καλό χαφ, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής με την ίδια επιτυχία.
Μπορεί αν και  είναι τολμηρό, αλλά βλέπω οτι αυτή την στιγμή και σε αυτόν τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχει τέτοιος χαφ, με την τεχνική,  την φρεσκάδα και τα τρεξίματα  του Ολαιτάν.
Και θα μπορούσα να φανταστώ αυτό τον παίκτη, όταν ενσωματωθεί με την ομάδα, με καλή προετοιμασία και μπαίνοντας στο κλίμα του Ολυμπιακού, πόσο καλύτερος μπορεί να γίνει και να ανεβάσει το επίπεδο του.
Παίζοντας μάλιστα δίπλα σε καλύτερους παίκτες και έχοντας τα απαραίτητα στηρίγματα, θα γίνει ακόμα καλύτερος και φυσικά το κέρδος του Ολυμπιακού θα είναι μεγάλο με αυτή την προσθήκη.
Το μόνο που δεν γνωρίζω είναι για τον χαρακτήρα του. Γιατί με τους Αφρικανούς παίκτες συνήθως δεν βγάζεις άκρη. Αν είναι ένα νορμάλ παιδί και καταλάβει σε ποια ομάδα θα έρθει το καλοκαίρι, θα φτάσει πολύ ψηλά και θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να εξελιχτεί σε ένα νέο  Γιάγια Τουρέ.
Μιλάμε για ποδοσφαιριστή ΔΙΑΜΑΝΤΙ. Ο 20χρονος Νιγηριανός θα κλέψει καρδιές…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου