30/3/13

Η «αναβάθμιση» του προέδρου….






Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανένα φίλο του Ολυμπιακού η κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη και τα όσα έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια
Είχε εξελιχτεί σε πολύ «πονεμένη» ιστορία  αυτό το θέμα , με τα προβλήματα να ταλανίζουν τον σύλλογο και τα οικονομικά να είναι σε άθλια κατάσταση.
Πολλά από τα τμήματα ήταν στο πρόθυρα της διάλυσης, με απλήρωτους αθλητές, υπαλλήλους  χρέη σε όλα τα επίπεδα και ατέλειωτοι «μπελάδες» από την κακή οικονομική διαχείριση όλα αυτά τα χρόνια.
Και όμως ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός μπόρεσε να ορθοποδήσει και αν μη τι άλλο να μπεις ένα καλό δρόμο.
Όλα αυτά από την στιγμή που ανέλαβε την προεδρία ο Μιχάλης Κουντούρης,(εδώ και δυο χρόνια).
Ο επικεφαλής της Θύρας 7 σε δύσκολες στιγμές για τον σύλλογο, ανέλαβε το «βαρύ φορτίο» και κατάφερε σιγά, σιγά, να βγάλει τον Ερασιτέχνη από το αδιέξοδο.
Και απέδειξε ότι δεν αρκεί να υπάρχουν παράγοντες  μεγάλου οικονομικού μεγέθους για να δώσουν  λύσεις, αλλά ότι χρειάζεται ένα σωστό μοντέλο επιβίωσης, σε αυτές τις δύσκολες εποχές.
 Δεν στέκομαι στην οικονομική βοήθεια της Θύρας 7 που έχει πλησιάσει σε ένα μεγάλο ποσό, αλλά στον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων και το «μάζεμα» των εξόδων
Η στήριξη των οργανωμένων στο Ερασιτέχνη, με αγνό τρόπο και χωρίς συμφέροντα, έσωσε τον σύλλογο από την καταστροφή και έστειλε το μήνυμα στις προηγούμενες διοικήσεις….
Όσο για τον Μιχάλη Κουντουρη πληροφορίες λένε, ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει «αναβάθμιση» του και θα έχει σημαντικό ρόλο και στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου