21/7/10

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΡΙΕΡΑ, Ο ΣΕΝΑ.....




Μια απο τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε, αργά χθές το βράδυ
Είναι λογικό να επικρατεί ενθουσιασμός στις τάξεις του Ολυμπιακού, ύστερα από τη θετική κατάληξη που είχαν οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του Αλμπερτ Ριέρα. Οι Πειραιώτες, ύστερα από συντονισμένες κινήσεις του νέου μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, έκαναν την υπέρβαση και θα διαθέσουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ (!) για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος παίκτης θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο (3+1) και οι ετήσιες αποδοχές του - μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων - θα ανέρχονται στα 2,7 εκατ. ευρώ. Τα δε καθαρά θα υπερβαίνουν τα 2 εκατ. ευρώ. Όσον αφορά τα χρήματα για τη Λίβερπουλ, ξεκινούν από 4 εκατ. ευρώ και μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάσουν τα 5,3 εκατ. ευρώ, ίσως και παραπάνω!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης «τίναξε την μπάνκα στον αέρα» και πραγματοποιεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν στις εννέα το πρωί, με τον Σωκράτη Κομινάκη να συναντιέται σε ξενοδοχείο με τον μάνατζερ του Ριέρα, Ανχελ Καστέλ, και τους συνεργάτες του. Εκεί έγιναν οι πρώτες πολύωρες συζητήσεις, με τη διαφορά να μην καλύπτεται.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις ακόμα και οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές ενώ οι Ισπανοί εμφανίζονταν αμετακίνητοι Ωστόσο, ο κ. Μαρινάκης ήθελε πολύ να δώσει χαρά στον κόσμο της ομάδας και ανέβασε τόσο πολύ την προσφορά, που επιτεύχθηκε συμφωνία.

Όσον αφορά την άφιξη του Ριέρα στην Ελλάδα, χθες βρισκόταν στην Ελβετία - όπου η Λίβερπουλ κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της - και όπως έγινε γνωστό, αύριο θα έρθει στην Αθήνα. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας.
Και μετά τον Ριέρα σειρά παίρνει ο Σένα με τον άσο της Βιγιαρεάλ να είναι κοντά στους «ερυθρόλευκους», ενώ μετα την απόκτηση του Ριέρα και το μεγάλο ποσό που δαπανήθηκε δύσκολα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί και για επιθετικό, αν και τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστει με την φόρα που εχει πάρει ο Μαρινάκης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου