29/7/10

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ


«ΑΛΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΆΙΚΤΕΣ»

Ακόμα και αυτός ο χαμηλών τόνων και γενικά συγκρατημένος στις τοποθετήσεις του ο Νίκος Αναστόπουλος έχει ενθουσιαστεί με τις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού και τους παίκτες που αποκτήθηκαν.
Ο παλιός άσσος των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στο kostassamo.blogspot.com λέει
«Πραγματικά οι κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικές και ο Ολυμπιακός θα είναι άλλη ομάδα με αυτούς τους παίκτες που αποκτήθηκαν. Ποιοτικοί γρήγοροι και το κυριότερο είναι ότι είναι παίκτες σε θέσεις κλειδιά. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός αυτό το καλοκαίρι έκανε τις καλύτερες επιλογές των τελευταίων χρόνων, αλλά και ο κόσμος θα πρέπει να σκεφτεί ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο και υπομονή.»
Για τον Λίνεν ο Αναστόπουλος είπε.
«Όπως και η ομάδα , έτσι και νέος προπονητής χρειάζονται πίστωση. Ο κύριος Λίνεν δούλεψε καλά στον Πανιώνιο, αλλά φυσικά άλλο Πανιώνιος και άλλο Ολυμπιακός, γιατί τώρα η πίεση θα είναι μεγαλύτερη και με τον κόσμο και με τον τύπο, αλλά όλοι θα πρέπει να σταθούν δ΄πλα του. Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι από τα αποτελέσματα κρίνονται όλοι, το ίδιο και ο Λίνεν.»

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΑΣ ΠΕΡΕΙΜΕΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ LIVE ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 24 LIVE News
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ Η ΟΜΔΑ ΤΗΣ ΘΡΥΛΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
    ΠΑΤΑΣ ΕΔΩ http://thrilikienimerosiblogger.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή