29/7/10

ΓΙΑ ΜΟΡΙΕΝΤΕΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ Ο ΝΤΑΡΚΟ!


Μπορεί να μην ειναι σε πρωτερεότητα, αλλά ο Ολυμπιακός πολυ συντομα θα κινηθει για την απόκτηση ενος επιθετικού.


Η επιμονη του Ντάρκο Κοβάσεβιτς γθα την απόκτηση ενός κυνηγού, , ειναι μεγάλη, αλλά και ο Εβαν Λίνεν ειναι απολυτα σύμφωνος αφοιυ η χρονια δεν μπορεί να βγει μονο με τρείς επιθετικούς.


Ο Κοβάσεβιτς έχει ι κάνει ήδη τις εισηγήσεις του και βλέποντας οτι η υπόθεση Τρεζεγκε δεν μπορεί να προσχωρήσει, έχει στρέψει το ενδιαφέρον του αλλού και ψάχνει να βρει τον...άλλο Ντάρκο.


Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φερνάντο Μοριέντες είναι πάντα στο μυαλό του Σέρβου, γιατί τον ξέρει καλά και είναι σίγουρος άτι παρα τα 34 του χρόνια μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό και με την εμπειρία του να έχει σημαντική προσφορά.


Ο Ισπανός που έχει μείνει ελεύθερος από την Βαλένθια, ψάχνει ομάδα, αλλά ζητάει και ένα μεγάλο συμβόλαιο που δεν έχει βρει ακόμα και αυτό κάνει ποιο εφικτή την περίπτωση του.

Δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα ονόματα που θα απασχολήσουν τον Ολυμπιακό τις προσεχείς ημέρες, γιατί και ο Κοβάσεβιτς «βάζει το χέρι του στην φωτιά», ότι ο παίκτης μπορεί να έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα με καλούς οικονομικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου