26/1/11

«ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ» ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ


ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Από τις μεγαλύτερες εκστρατείες των τελευταίων χρόνων θα είναι αυτή που θα γίνει στο Πανθεσσαλικό στάδιο, για τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ολυμπιακό.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν προμηθευτεί επτά χιλιάδες εισιτήρια και όλα θα γίνουν ανάρπαστα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού αγαπούν πολύ την ομάδα τους και θα το δείξουν για μια ακόμα φοράμε την παρουσία τους στις εξέδρες του σταδίου. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και με διαφορά επτά πόντων από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, και ο κόσμος θέλει να στηρίξει την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος και μάλιστα σε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στην επαρχία.

Είναι φανερό ότι οι φίλοι της ομάδας θα κατακλύσουν ξανά κάθε κερκίδα του σταδίου, και θα μετατρέψουν το στάδιο του Βόλου σε γήπεδο Καραϊσκάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει το ενδεχόμενο η ΠΑΕ Ολυμπιακός να ζητήσει και άλλα εισιτήρια από την ομάδα του Βόλου για ότι όλα δείχνουν ότι τα 7.000 θα εξαντληθούν.
Η διαφορά από τον Παναθηναϊκό είναι σημαντική, αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα και η πίεση θα συνεχίσει να υπάρχει, σύμφωνα με την άποψη των ανθρώπων της διοίκησης
Από την διοίκηση πάντως επισημαίνουν την προσοχή που θα πρέπει να δείξει ο κόσμος, και υπενθυμίζουν ότι τα δυο επόμενα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη θα είναι με την Ξάνθη και το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό.
Άρα μια πιθανή τιμωρία θα έχει καταστροφική σημασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου