25/1/11

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ «ΚΤΥΠΗΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ» ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;Με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, η κοπή της πίτας των τμημάτων υποδομής.
Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά το πόσο μεγάλη σημασία δίνει στις ακαδημίες, ενώ παρόντες ήταν σχεδόν όλα τα μέλη του Δ.Σ!
Ήταν προφανές ότι ο κύριος Μαρινάκης θέλει να περάσει το μήνυμα του, αλλά και στην διάρκεια της εκδήλωσης είπε και κάποιες κουβέντες που προκάλεσαν εντύπωση.
«Χθες στην εκδήλωση της ΕΠΣΠ βράβευσα τρία δικά μας παιδία. Τον Φετφατζίδη, τον Ποτουρίδη και τον Φορτουνη, που είναι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά πριν από μερικά χρόνια ανήκε στον Ολυμπιακό, αλλά έφυγε»….!
Γιατί ήταν φανερό ότι με τα λόγια του , ήθελε να δείξει κατά κάποιο τρόπο τον προβληματισμό του, για το πώς ένα τέτοιο ταλέντο ήταν στον σύλλογο και ο Ολυμπιακός τον έχασε, η, οι υπεύθυνοι χειριστικό το θέμα λάθος.
Όπως και είναι ενημερωμένος για το τι είχε πει κάποιος από τους προπονητές πριν από τρία χρόνια για τον Γιάννη Φετφατζίδη.
«Αυτός δεν θα παίξει ποτέ μπάλα γιατί είναι κοντός»….!
Για όσους πάντως δεν το κατάλαβαν ο Μαρινάκης απόψε «κτύπησε μια καμπάνα»….!!!
Ενημέρωσε για τις αλλαγές, που έγιναν (Κοβάσεβιτς) και όπως είπε θα ακολουθήσουν και άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου