24/1/11

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Είναι λίγο πολύ γνωστό το πόσο θέλει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης να προστεθούν το καλοκαίρι Έλληνες παίκτες στο ρόστερ της ομάδας.

Άλλωστε και ο ίδιος τα έχει παραδεχτεί αρκετές φορές στις συζητήσεις που έχει, αλλά και στην συνάντηση που είχε με τους ρεπόρτερ πριν από λίγες ημέρες.

Το θέμα ειναι ποιοι ειναι αυτοί που θα έρθουν στον Ολυμπιακό και θα μπορέσουν να εξελιχθούν σε σημαντικές μονάδες, με τους Γεωργιάδη, Φουρτούνη, (η μεγάλη του αδυναμία), αλλά και κάποιους άλλους, που αγωνίζονται στο εξωτερικό και είναι στην λίστα του Ολυμπιακού.

Όπως ο Τζαβέλας , Παπασταθόπουλος και ο Γκέκας, αλλά και ο Σαμαράς, του οποίου το συμβόλαιο με τη Σέλτικ τελειώνει.

Παίκτες της εθνικής ομάδας, που, δύσκολα, η εύκολα μπορούν να φορέσουν την «ερυθρόλευκη» φανέλα και να προσθέσουν το Ελληνικό στοιχείο που επιθυμούν στον Ολυμπιακό.

Όσο για τον Γεωργιάδη (του Πανσερραικού), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη είναι κλεισμένος και από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο για ένα τερματοφύλακα, αλλά και κάποιους από αυτούς τους παίκτες, που προαναφέραμε και οι οποίοι θα δώσουν έντονο Ελληνικό στοιχειό στην ομάδα, αλλά και πολλές λύσεις στον Βαλβέρδε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου