21/3/11

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Η κατάκτηση και τυπικά του πρωταθλήματος , φέρνει στον Ολυμπιακό στην επόμενη ημέρα, που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί σιγά, σιγά θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός και ο σχεδιασμός για την νέα χρόνια.
Αυτό το καλοκαίρι θα είναι πολύ καλύτερο για τους «ερυθρόλευκους»,( σε σχέση με το περσινό), αφού θα έχουν τα χρονικά περιθώρια να προετοιμαστούν καλά και να κινηθούν στο μεταγραφικό τομέα με άνεση
Όλα θα εξαρτηθούν από την συνάντηση που θα έχει ο κύριος Μαρινάκης με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και αυτή πιθανότατα θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο προπονητής θα καταθέσει τις απόψεις του, στην διοίκηση και στην συνέχεια θα προχωρήσουν στις επιλογές που υπάρχουν ήδη κάποιες, για τις προσθήκες και την ενίσχυση του έμψυχου υλικού.
Πάντως άνθρωπος της διοίκησης, έλεγε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να περιμένει υπερβολές και απλά θα γίνουν οι κινήσεις που θεωρούνται απαραίτητες.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι σκέψεις του Βαλβέρδε για τους παίκτες που έχουν δοθεί με την μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες και αυτές περιμένουν στην διοίκηση για να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου