21/3/11

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ


Το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, είναι αυτό που κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα.
Όλοι στον Ολυμπιακό έχουν ρίξει το βάρος για το φιλικό της ερχόμενης Πέμπτης, σε ένα ματς που ο σκοπός είναι σημαντικός και όλοι θέλουν να βοηθήσουν τον ερασιτέχνη.

Μέχρι στιγμής έχουν φύγει μόλις 10 χιλιάδες εισιτήρια για το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά είναι υποχρέωση όλων μας να εξαντληθούν για τη σωτήρια του Ερασιτέχνη.

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για να ενημερώσει τους φιλάθλους του για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ο Ερασιτέχνης έχει ανάγκη και ο κόσμος καλείται όπως κάθε φορά να σταθεί στο πλευρό του! Ήδη τα μηνύματα εκτοξεύθηκαν πάνω από τις 100 χιλιάδες και τώρα πρέπει να υπάρξει ανάλογη ανταπόκριση και στο φιλικό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού.
"O Oλυμπιακός Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων, για το διεθνή φιλικό αγώνα μεταξύ της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Πέμπτη 24 Μαρτίου και ώρα 19:00, θα συνεχιστεί ως εξής:

Α. Από το εκδοτήριο του σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης" που βρίσκεται έξω από τη θύρα 17, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Β. Από το εκδοτήριο του Σ.Ε.Φ. από τις 10:00 έως τις 18:00. Την Τρίτη 22 Μαρτίου το εκδοτήριο θα παραμείνει ανοικτό έως τις 21:00.
Γ. Από τα καταστήματα Public.
Δ. Από τα γραφεία του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς) από τις 09:00 έως τις 17:00.
Ε. Από το Μουσείο του Ολυμπιακού στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης", από τις 11:00 έως τις 17:00.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15 και 25 ευρώ.

Τον φιλικό αγώνα διοργανώνει ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την αντιμετώπιση των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Ως εκ τούτου ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ τα εισιτήρια διαρκείας, ούτε έχουν εκδοθεί προσκλήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου