22/3/11

«ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ...»


Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραχώρησε μεγάλη xθες συνέντευξη σε στην Ισπανική εφημερίδα MARCA και τόνισε μεταξύ άλλων ότι "Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει πάντα".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για όλα αυτά στην ισπανική εφημερίδα Marca και τόνισε ούτε λίγο όυτε πολύ την αλήθεια δείχνοντας ότι γνωρίζει που έχει έρθει. "ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει πάντα και η πίεση είναι πολύ μεγάλη", τόνισε ο Βαλβέρδε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την διαφορά με του ισπανικού: "Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις τον τίτλο στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να κερδίζει πάντα και η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Είναι πιο δύσκολο να κατακτήσεις το ελληνικό πρωτάθλημα από ό,τι το ισπανικό, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν περισσότερες μεγάλες ομάδες και όχι μόνο δύο. Πέρυσι ο Ολυμπιακός ήταν πέμπτος και αυτό είναι αδιανόητο για την Ισπανία. Εμείς, για παράδειγμα, παρότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, χάσαμε περισσότερους βαθμούς από ό,τι η Μπαρτσελόνα φέτος στην Primera Division".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους έλληνες οπαδούς: "Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχει πολύ πάθος. Οι οπαδοί είναι πολύ γενναιόδωροι, σχεδόν όπως στην Αγγλία. Υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Το μόνο κακό είναι πως μερικές φορές το πάθος ξεχειλίζει"

Τέλος ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το μέλλον του λέγοντας πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ισπανία: "Η φυσική μου θέση είναι το ισπανικό πρωτάθλημα και αργά ή γρήγορα θα επιστρέψω στην πατρίδα μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου