9/3/11

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ


ΣΗΜΕΡΑ ΓΚΟΓΚΙΤΣ ΚΑΙ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

Η επιστροφή του Σινισα Γκόγκιτς στο Ρέντη είναι γεγονός και ο παλιός αγαπημένος της οικογένειας του Ολυμπιακού πιάνει και άλας δουλειά.
Δεν είναι μόνο ότι ο ΣερβοΚύπριος θα αναλάβει την ομάδα των νέων, αλλά στον Ολυμπιακό ενδιαφέρονται για την γενική λειτουργία των τμημάτων υποδομής και έτσι σήμερα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα γίνει μεγάλη συνάντηση,
Στην οποία θα είναι παρόν ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Με σκοπό φυσικά τον προγραμματισμό για την νέα χρόνια και την σωστή λειτουργία των τμημάτων υποδομής .
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να έχει επαφή με τον Γκόγκιτς και να συζητήσουν τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων
Στον σύλλογο έχουν οραματιστεί ένα Ισπανικό μοντέλο που θα επιβάλει τον ίδιο τρόπο λειτουργίας με αυτό της πρώτης ομάδας και στα άλλα τμήματα, με σκληρή δουλειά και οργάνωση στα πρότυπα της Μπαρτσελόνα.
Άλλωστε είναι γνωστή η επιθυμία του κυρίου Μαρινάκη να βγουν παίκτες από τις ακαδημίες για τα επόμενα χρόνια και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθούν ο Ερνέστο Βαλβέρδε μαζί με τους Κοβάσεβιτς και Γκόγκιτς.
Ο Βαλβέρδε θα αναλύσει στον Γκόγκιτς τον τρόπο με τον οποίο θα δουλεύει και θα ακολουθει τον ίδιο της πρώτης ομάδας.
Ένα πρότζεκτ πολύ ελπιδοφόρο, από το οποίο κερδισμένος θα είναι ο σύλλογος.
Πάντως στον Ολυμπιακό δέχτηκαν με ενθουσιασμό την επιστροφή του Γκόγκιτς στην ομάδα και στο συγκεκριμένο πόστο, γιατί όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την γνώσεις του, αλλά και την διάθεση που έχει για δουλειά.
Και ο ίδιος ο παλιός παίκτης έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο μυαλό του, σε σχέση με το παρελθόν και είναι έτοιμος να «πέσει με τα μούτρα στη δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου