3/2/11

ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΡΑΛΑΣ;


Η αλήθεια είναι ότι σε ένα ακόμα παιχνίδι με απογοήτευσε ο Κέβιν Μιραλάς που έδειξε σε εκτός έδρας αγώνα να μην βοηθάει τον Ολυμπιακό και και να κινείται σε «ρηχά νερά».


Αυτό που προβλημάτισε περισσότερο όμως είναι η συμπεριφορά του και η ενέργεια στον Ιβιτς που του κόστισε την κόκκινη κάρτα.


Εντάξει υπερβολικό το χρώμα της κάρτας, αλλά τι ήθελε να δείξει ο Βέλγος με αυτή την κίνηση;


Ότι δεν έχει ψυχολογία και είναι επηρεασμένος από την εξέλιξη στο θέμα του συμβολαίου του.


Εγω αυτό βλέπω και για αυτό θα πρέπει ο Μαρινάκης , όπως έκανε και με άλλους παίκτες,(είχε συνάντηση μαζί τους), το ίδιο να κάνει και με τον Μιραλάς, για να τον συνεφέρει και να δούμε το γνωστό καλό παίκτη, που απολαύσαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος


Είναι φανερό ότι παίζοντας μακριά από την θέση του(στην κορυφή της επίθεσης), δεν δείχνει τον καλό του εαυτό και αυτό θα πρέπει να το προσέξει ο Βαλβέρδε και να αναθεωρήσει τις απόψεις του, αλλά και αυτό δεν είναι δικαιολογία για την εν γένη παρουσία του στα τελευταία παιχνίδια.


Μπορεί ο Ολυμπιακός να έκανε δικό του τον Μιραλάς και να τον απέκτησε από την Σεντ Ετιέν, αλλά θα πρέπει να τον κάνει «δικό του» και ο Βαλβέρδε, που βέβαια μην ξεχνάμε αυτός τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα, όταν είχε έρθει με ένα μεγάλο ερωτηματικό....
Φυσικά και δεν είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για την εικόνα του Ολυμπιακού στην Τούμπα ο Βέλγος και ούτε ψάχνουμε για το ποιος φταίει, αλλά το θέμα με τον Βέλγο, θέλει συζήτηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου