19/2/11

«ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...»


Την μεγάλη αλήθεια την είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Μώραλης σε δηλώσεις του που έκανε για το αποψινό ντέρμπι.

«Όποιος προκαλέσει διακοπή του αγώνα δεν είναι Ολυμπιακός. Θα θέλει να κάνει ζημιά στην ομάδα, όποιος πετάξει καπνογόνα και αντικείμενα και αυτό πάει να πει ότι δεν αγαπάει τον Ολυμπιακό...»

Ξεκάθαρες κουβέντες από την διοίκηση, που δείχνει πόσο κακό θα κάνει στην ομάδα , όποιος πάει απόψε στο Καραΐσκάκη, για να «κάνει το κομμάτι τους»( η να βγάλει τα απωθημένα του) και όχι για να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό ματς।

Αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όσοι έχουν την διάθεση να εκδικηθούν, η να έχουν την εντύπωση, ότι με τέτοιες ενέργειες θα βοηθήσουν την ομάδα να κερδίσει.

Το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει αυτό, γιατί οποιαδήποτε διακοπή, νεύρα και ένταση θα έχουν επιπτώσεις στον Ολυμπιακό।

Οι παίκτες θέλουν ηρεμία και ξεκάθαρο μυαλό, για να παίξουν την μπάλα τους। Μη τους παρασύρουμε λοιπόν και ας τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά και να έρθει η νίκη, που όλοι περιμένουν।

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ। Έπεσαν αντικείμενα,(στον επόπτη), διακοπές συνέχεια, νεύρα , ένταση και το αποτέλεσμα το είδαμε...

Ακόμα και αν υπάρχουν προκλήσεις, θα πρέπει ο κόσμος να συγκρατηθεί και να «παίξει μπάλα» και αυτός με τον δικό του τρόπο....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου