16/2/11

«ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΡΙΕΛ...»


Ένα από τα πράγματα που φοβάται ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι κατά πόσο θα παιχτεί ποδόσφαιρο!

Ξέρει καλά ο τεχνικός του Ολυμπιακού ότι αυτά τα ντέρμπι των αιωνίων έχουν ένταση , νεύρα και αρκετές κλωτσιές και αυτό δεν θα ήθελε να γίνει με τίποτα।

Γιατί μία τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι θα επηρεάσει αρνητικά τους «ερυθρόλευκους» και μάλιστα μιλώντας με τους συνεργάτες του, ανέφερε το θέμα και τον προβληματισμό του।

Έφερε μάλιστα σαν παράδειγμα τα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη στην Θεσσαλονίκη। Και εξηγούσε γιατι ο Ολυμπιακός στο Κλεάνθης Βικελίδης έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στην Τουμπα, ειχε αρνητικη απόδοση।

Γιατί στο ματς με τον Αρη, δεν βρήκε ένα αντίπαλο που να κλωτσάει και παίκτες που να προκαλούν, καταστρέφοντας έτσι τον ρυθμό.

Μάλιστα για τον λόγο αυτό είχε τετ α τετ με τον Ιμπαγάσα, τον οποίο είδε εκνευρισμένο στο Κλεάνθης Βικελίδης και του έδωσε να καταλάβει ότι αυτός θα είναι ο πρώτος που θα πρέπει να είχε ηρεμία και να την μεταδίδει και στους συμπαίκτες του.

Η άποψη του Βαλβέρεδε είναι, ότι όταν ο Ιμπαγάσα εχει νεύρα και «φθείρεται» σε «αψιμαχίες», χάνει την αυτοσυγκέντρωση του και κάνει λάθη, τα οποία επηρεάζουν την ομάδα!

Μάλιστα ο Ιμπαγάσα θα πρέπει να προσέξει γιατί έχει ήδη εξι κίτρινες κάρτες και αν πάρει άλλη μια θα τιμωρηθεί με δυο αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου