22/2/11

ΖΗΤΑΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ



Η απόφαση του κυρίου Βαγγέλη Μαρινάκη να ζητήσει να συναντηθεί με τους υπευθύνους της εταιρείας Secyrity του γηπέδου Καραϊσκάκη, δείχνει σαφώς ποιο ήταν και είναι το μεγάλο πρόβλημα και αυτό που ενόχλησε την διοίκηση.
Δηλαδή η εισβολή μερίδας φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να υπάρξει καμία παρέμβαση και μέριμνα για να προλάβουν το κακό.
Και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια, για ότι αφορά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Είναι ενοχλημένος ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, για τα όσα διαδραματίστηκαν με το σφύριγμα της λήξης και βρήκαν «πάτημα» οι αντίπαλοι για να ξεσαλώσουν και να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους.
Ο Ολυμπιακός θα τιμωρηθεί, για τι κάποιοι αποφάσισαν και θεώρησαν σωστό να εισβάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και αν υποθέσουμε ότι μπήκαν με σκοπό και μόνο να πανηγυρίσουν, αυτό που συνέβη ήταν αναπόφευκτο, γιατί μέσα σε τόσο κόσμο, κάποιοι θα ξέφευγαν και είδαμε τα αποτελέσματα.
Έγιναν πολλά το περασμένο Σάββατο, αλλά το μεγαλύτερο λάθος ήταν αυτό, δηλαδή η εισβολή κάποιων ανεγκέφαλων, που χάλασαν την εικόνα και τώρα ο Ολυμπιακός θα «πληρώσει» το «κέφι» του καθενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου