14/2/11

Η ΠΑΡΟΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ....


Με μια μεγαλοπρεπή εκδήλωση οι φίλοι του Ολυμπιακού στην Πάρο, γιόρτασαν, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και χάρηκαν με την ψυχή τους την νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη.


Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία στο Χαριλάου(λίγη ώρα νωρίτερα) έδωσε την ευκαιρία για μια μαγική βραδιά, με το νησί να βρίσκεται στο πόδι και το γλέντι να κρατάει μέχρι αργά.


Εκλεκτές παρουσίες από τους Στέλιο Γιαννακόπουλο, την Ολυμπιονίκη Πηγή Δεβετζή και τον αρχηγό της ομάδας πόλο, Νίκο Δεληγιάννη, που έδωσαν άλλο χρώμα στην εκδήλωση και τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Ολυμπιακό.


Ένας από τους ποιο δυναμικούς συνδέσμους των νησιών, πέρασε με άριστα τις εξετάσεις, αφού η εκδήλωση είχε εξαιρετικό χαρακτήρα και μεγάλη επιτυχία από κάθε πλευρά


Πριν από την εκδήλωση τα μέλη του συνδέσμου παρακολούθησαν στην λέσχη, μαζί με τους Γιαννακόπουλο και Δεληγιάννη, την νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη.


Με την επίτευξη του γκολ από τον Φουστέρ, είχες την εντύπωση ότι βρισκόσουν στο Καραΐσκάκη,(!), όπως είπε χαριτολογώντας ο Στέλιος Γιαννακόπουλος


Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να ευχαριστήσω τους φίλους του Ολυμπιακού, για την βράβευση, την υποδοχή και την φιλοξενία στο νησί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου