11/4/13

Το ντέρμπι , θα κρίνει την χρονιά….






Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα εδώ και πολύ καιρό, μπορεί να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως το Κυριακάτικο ντέρμπι θα κρίνει όλη την χρονιά!
Ένας ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά εντυπώσεων είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό, μια αγωνιστική πριν από το φινάλε.
Ένα παιχνίδι που περιμένουν πως και πως οι φίλοι της ερυθρόλευκης ομάδας, όπως κάθε αγώνα με τον "αιώνιο αντίπαλο".
Σε ένα πρωτάθλημα που έπαιξε μόνος του και χωρίς αντίπαλο, ο Ολυμπιακός θα πρέπει  τώρα μέσα σε ενενήντα λεπτά να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα του και να πείσει ότι δίκαια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.
Μια νίκη που είναι μονόδρομος για την ομάδα του Μίτσελ. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και δεν υπάρχουν περιθώρια, σε μια προσπάθεια να κλείσει  η χρονιά με τον ιδανικότερο τρόπο.
Στην αντίθετη περίπτωση, θα «στραβώσουν» πολύ τα πράγματα και ο κόσμος θα «ξενερώσει».
Δεν είμαι από αυτούς που μιλάνε για τεσσάρες και διασυρμούς, η κάθε άλλο τέτοιου είδους υπερβολές.
Όμως μια επιβλητική εμφάνιση και νίκη επί του «αιωνίου αντιπάλου», είναι απαραίτητη και ειδικά σε αυτό το χρονικό σημείο, με το πρωτάθλημα να φτάνει στο τέλος  του.
Είναι προφανές ότι αυτό το πράγμα το έχουν καταλάβει καλά στο Ρέντη και αυτό θα προσπαθήσει να μεταφέρει και ο Μαρινάκης κατά την επίσκεψη του στην τελευταία προπόνηση.
Μπορεί η φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου να έχει προγραμματιστεί για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, αλλά ουσιαστικά η χρονιά κλείνει την Κυριακή.
Και αν δεν κερδίσεις αυτό το ματς, χάνεις τις εντυπώσεις και ο «πονοκέφαλος» θα είναι μεγάλος για όλους(παίκτες, διοίκηση και προπονητή).
Τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν πάντα ιδιαιτερότητες και κάτι το ξεχωριστό, αλλά αυτή την φορά, αλλά αυτήν την φορά θα είναι κάτι παραπάνω από μια νίκη…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου