16/4/13

"Που πας με τέτοια χαφ";







Ο Βασίλης Καραπιάλης για τον Ολυμπιακό 


Ανέκαθεν έλεγε αλήθειες, έστω και αν μερικές φορές ήξερε ότι θα «ενοχλήσουν».
Ο Βασίλης Καραπιάλης μπορεί να βρίσκετε μακριά από τον Ολυμπιακό, αλλά το μυαλό του είναι πάντα στην μεγάλη του αγάπη. Και οι απόψεις του παρουσιάζουν ενδιαφέρον.
Τι λέει τώρα για τον Ολυμπιακό;
Μα απλά αυτό που βλέπουν και διαπιστώνουν όλοι.
Τη έλλειψη μεγάλων χαφ
Ο παλαίμαχος άσσος από αυτό  ξεκινάει και την συζήτηση
«Δεν χρειάζεται και να ξέρεις από ποδόσφαιρο, για να διαπιστώσεις ότι αυτή την στιγμή το μεγάλο πρόβλημα του Ολυμπιακού είναι τα χαφ. Δεν υπάρχουν οι παίκτες που να ξέρουν μπάλα και να είναι καλοί και στο ανασταλτικό, αλλά κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι. Που πάς με τέτοια χαφ. Από εκεί ξεκινάει το κακό και εκεί τελειώνει. Και να υποθέσουμε ότι ο Φέισα, ο Μασάδο και ο Γκρέκο είναι καλοί παίκτες,   αυτό όμως  δεν αρκεί για τον Ολυμπιακό. Θέλει παικταράδες, με ποιότητα. Αυτούς που είχε τα προηγούμενα χρόνια και για αυτό βλέπαμε καλό ποδόσφαιρο»

-        Μόνο αυτό είναι το πρόβλημα του Ολυμπιακού;

«Γι εμένα αυτή την στιγμή και έτσι όπως είναι η ομάδα αυτό είναι το ποιο σημαντικό. Λείπει ο παίκτης που θα πάρει την ομάδα επάνω του, αλλά και οι παίκτες στον άξονα που θα τρέχουν , αλλά και θα δημιουργούν. Αυτοί που παίζουν τώρα δεν έχουν τα φόντα. Δεν μου αρέσει  να τα ισοπεδώνω όλα και αν τους βγάζω όλους άχρηστους, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει το κάτι παραπάνω σε αυτή την γραμμή»

-Ποιες είναι οι ευθύνες της διοίκησης;
«Κοίτα θα είναι άδικο να ρίχνουμε ευθύνες στον Μαρινάκη, γιατί εγώ πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτός ο Ολυμπιακός θα ήταν όπως η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Οι εποχές είναι δύσκολες. Όμως οι επιλογές είναι δικές του και  στις μεταγραφές και στο θέμα προπονητή. Φυσικά για ότι αφορά τον Ζαρντιμ , γιατί τον Μίτσελ ακόμα δεν μπορούμε να τον κρίνουμε. Εγώ δεν ζητάω να μου φέρει τον Σνάιντερ, για τον οποίο η Γαλατά ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά, ούτε τον Ντρογκμπά, αλλά θα πρέπει να βρει μαζί με τον προπονητή  κάποιους καλούς παίκτες να προστεθούν στο  ρόστερ και να δούμε έτσι κάτι καλύτερο και ποιο ποιοτικό. Και ο κόσμος έχει τα δίκια του. Σου λέει αυτή την δύσκολη εποχή, πληρώνω και δεν μπορώ να βλέπω αυτήν εικόνα. Έγιναν λάθη το καλοκαίρι και θα πρέπει να τα διορθώσει»
Και για το τέλος ο Καραπιάλης είπε και μια μεγάλη αλήθεια
«Ποτέ δεν μου άρεσε πριν από ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, να  ακούω όλους να μιλάνε για τεσσάρες και διασυρμούς. Έχει αποδειχτεί πολλές φορές ότι σε τέτοια παιχνίδια, παίζουν ρόλο οι φανέλες και πολλά άλλα πράγματα. Προγνωστικά για τέτοια παιχνίδια δεν χωράνε και για αυτό είναι ωραίο και το ποδόσφαιρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου