29/7/13

«Τα χάπια του Αυγούστου»!





"Και καλά κρασιά" στην "Ωρα για Σπορ".....

«Τα χάπια μου». Δεν αντέχω άλλο. Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος θα πρέπει να ακολουθήσω «ειδική θεραπεία», για να μπορέσω να ξεπεράσω την μόνιμη ασθένεια της εποχής και να βρω την ηρεμία μου.
Όπως πάντα η ίδια ιστορία.
Μόλις ο Ολυμπιακός φέρει ένα καλό αποτέλεσμα, είμαστε έτοιμοι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λίγκ και μετά από μια τεσσάρα την «πέφτουμε» στον προπονητή και του «αλλάζουμε την Παναγία»
Τα ίδια και τα ίδια.
Λες και κάποιοι περιμένουν στην γωνία, για να βγάλουν τα απωθημένα τους και να βρουν έτσι τρόπο ν αποδράσουν από την αφόρητη ζέστη.
Ήταν και είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό και το είχαμε πει εδώ και αρκετό καιρό.
Γιατι ήταν προφανές ότι θα βλέπαμε μια καινούργια ομάδα, αλλαγμένη κατά μεγάλο ποσοστό.
Φυσικά το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι υπομονή και να δούμε τι θα δημιουργήσει ο Μίτσελ, που θα εχει ένα δύσκολο έργο.
Ακόμα βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, διανύουμε την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας και μετά από ένα βαρύ σκορ στο φιλικό με την Χοφενχάιμ, «άρχισαν τα όργανα».
Δεν είναι προπονητής ο Μίτσελ και σιγά, σιγά, αρχίσαμε να βγάζουμε άχρηστες κάποιες απ τις μεταγραφές!
Αλλά ειδικά αυτή η κριτική στον προπονητή καταντά αστεία.
Δεν εχει προλάβει καν να μοντάρει την ενδεκάδα, δεν εχει πάρει ακόμα αμυντικό χαφ(φανερό ότι λείπει) και ο Μίτσελ, δεν κάνει για τον Ολυμπιακό…
Νομίζω ότι κάποιοι χρειάζονται απαραίτητα εδώ και τώρα  διακοπές, να πάνε σε κάποιο παραλία να ξεδώσουν και μετά να επιστρέψουν με καλύτερη διάθεση, για να αναλάβουν τον ρόλο της κριτικής επιτροπής…
Είτε τους αρέσει, είτε όχι ο Μίτσελ θα κριθεί μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα, οπότε και ανάλογα με τα αποτελέσματα και την εικόνα της ομάδας, θα φανεί αν κάνει για τον Ολυμπιακό, η όχι.
Αν νομίζουν ότι με αυτά που λένε, η γράφουν κάνουν καλό στον Ολυμπιακό, τότε μάλλον δεν έχουν καταλάβει κάτι καλά, η οι προθέσεις τους είναι «πονηρές»
Όσο για την «Ωρα για Σπορ», με την ομάδα τους στην Γ εθνική και στην πρώτη σελίδα να  ασχολούνται με τα τέσσερα που έφαγε ο Ολυμπιακός και αυτά που θα φάει… από την Λίβερπουλ, η απάντηση είναι μια

«Καλά κρασιά»....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου