31/7/13

«Aντικειμενικά και όμορφα»….





Όπως κάθε πρωί, ρίχνω μια ματιά σε όλα τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, για να έχω μια άποψη τι συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό χώρο, αλλά και με πολύ ενδιαφέρον για το πώς παρουσιάζει ο Τύπος την επικαιρότητα.
Για άλλη μια φορά διαπιστώνω το πόσο «αντικειμενικά» και πολύ όμορφα παρουσιάζουν τα θέματα οι αθλητικές  εφημερίδες και το πώς δικαιολογούν την ύπαρξη τους.
Δίκαια είναι κρεμασμένες στα περίπτερα και οδηγούν εκ του ασφαλούς στους «πελάτες» τους να δώσουν το 1.30 ευρώ για να ενημερωθούν και να «χαλαρώσουν» με μια εφημερίδα δίπλα τους συντροφιά με ένα καφέ, η σε μια παραλία.
Οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν τον ΠΑΟΚ σαν μια μεγάλη ομάδα που ήταν άτυχη απέναντι στην Μέταλιστ.
Κάποιες  άλλη παρουσιάζουν παίκτες δεύτερης διαλογής σαν «μεταγραφάρες» και η Ωρα για Σπορ, δεν αναφέρετε καν στο πατατράκ του ΠΑΟΚ.
Αντίθετα  την Δευτέρα το πρωί στην πρώτη σελίδα σχολίαζε την τεσσάρα του Ολυμπιακού από την Χοφενχάιμ και αυτή που θα «φάει» το Σάββατο με την Λίβερπουλ!!!
Αντικειμενικά και ωραία για να ξέρουμε τι διαβάζουμε, αλλά και τι θα περιμένουμε όταν αρχίσει το πρωτάθλημα.
Και μετά απορούν γιατί έχουν πέσει τα φύλλα με την δικαιολογία  ότι ο κόσμος δεν μπορεί πλέον να δώσει 1.30 ευρώ.
Απλά ο κόσμος εχει «ξενερώσει» και το μόνο που κάνει είναι να γελάει με την πολιτική μερίδας του Τύπου, που με την πρώτη ευκαιρία «χλευάζουν» τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και του Μίτσελ, γιατί έτσι νομίζουν ότι θα πουλήσουν και θα ικανοποιήσουν την «πελατεία» τους.
Μην απορεί λοιπόν κανείς γιατι πουλάει 2.000 φύλλα(και αν).
Το «παραμύθι» εχει τελειώσει και απλά «φυτοζωούν», περιμένοντας  μια ήττα  του Ολυμπιακού για να πουλήσουν κανένα φύλλο  περισσότερο και να «καυλώνουν»….

Άντε καλημέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου