30/7/13

Χωρίς υποσχέσεις και "σαλιαρίσματα"....




Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σαβίδης και μέσα σε όλα  εξηγούσε για  το πώς δεν μπόρεσε να φέρει στην ΠΑΟΚ, τον Ντρογμπά, τον Ροναλντίνιο και τον Μπερμπάτοφ!
Και την διάβασα πολύ προσεκτικά, γιατί μην γελιόμαστε ο μοναδικός αντίπαλος του Ολυμπιακού, αυτή την στιγμή στο Ελληνικό πρωτάθλημα είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Άσχημο αυτό, αλλά είναι μια πραγματικότητα.
Τώρα καταλαβαίνω ακόμα καλύτερα πόσο τυχερός είναι ο Ολυμπιακός που μετά την εποχή Κόκκαλη,  βρήκε τον  άνθρωπο που θα συνεχίσει την κυριαρχία και θα εχει τον σύλλογο στην κορυφή για πολλά χρόνια.
Γιατί απλούστατα, μιλάει με πράξεις και όχι με «σαλιαρίσματα» και υποσχέσεις για να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Πολλοί ήταν αυτοί που πριν από μερικούς μήνες ήταν διατακτικοί και δεν πίστευαν ότι σε τέτοιες δύσκολες εποχές ο Μαρινάκης θα έριχνε τόσα λεφτά και θα έκανε τέτοιες μεταγραφές.
Μεταγραφές όχι για να πάρει το πρωτάθλημα, άλλα για να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο δυνατό και με προοπτικές για μία καλή παρουσία στην Ευρώπη.
Ο Μαρινάκης απέδειξε ότι μια ομάδα φτιάχνεται  όχι με μεγάλα  λόγια και υποσχέσεις, αλλά  με πράξεις και κινήσεις που δείχνουν ότι πραγματικά εχει όραμα.
Ούτε περίμενε να δει πως θα πάει η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας για  να κινηθεί ανάλογα.
Ούτε είπε ποτέ ότι θα πάρει τον Σαβιόλα.
Το έκανε όπως έπρεπε και γιατί έπρεπε, για να αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός είναι στην κορυφή, γιατί πάνω από όλα  εχει σοβαρή  διοίκηση που ξέρει να σέβεται και να μην πουλάει «παραμύθια» στον κόσμο…

Και έτσι κέρδισε και την ουσία και τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου