2/10/13

Ο Ολυμπιακός παίζει, όχι ο Μίτσελ....




Μεγάλη βραδιά και η αποψινή για τον Ολυμπιακό, που μετά το ματς με την Παρι, βρίσκει στον δρόμο του την Αντερλεχτ, σε ένα παιχνίδι πολύ πιο διαφορετικό από αυτό της πρεμιέρας.
Η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ και η καλή παρουσία, ήταν και θα είναι πολύ σημαντική για τους πρωταθλητές Ελλάδας και ένα δυνατό κριτήριο, για το που μπορούν να φτάσουν στην φετινή διοργάνωση.
Φυσικά και η Παρί είναι το φαβορί, αλλά η δεύτερη θέση, είναι μέσα στις δυνατότητες των ερυθρόλευκων, αρκεί να μπορέσουν να φύγουν απόψε με ένα καλό αποτέλεσμα από την έδρα της Βελγικής ομάδας.
Αυτό όμως που εχει μεγάλη σημασία και σίγουρα κάποιοι δεν το έχουν καταλάβει , είναι ότι απόψε παίζει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ…
Γιατί, από αυτά που ακούω και διαβάζω εδώ και καιρό μου δίνετε η εντύπωση, ότι κάποιοι περιμένουν πως και πως στην «γωνία» τον Ισπανό προπονητή για  να του «χρεώσουν» μια πιθανή αποτυχία της ομάδας, η μια βαριά ήττα, που θα είναι και ο λόγος της απομάκρυνσης του από τον πάγκο.
Μερίδα του Τύπου εχει δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα για τον Μίτσελ και παρουσιάζει το αποψινό παιχνίδι, σαν  έναν τελικό, που θα κρίνει την παραμονή του, η όχι στον Ολυμπιακό.
Δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να μπορέσει ο Ολυμπιακός να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα και να δείξει ένα καλό πρόσωπο. Φυσικά σε αυτό θα παίξει ρόλο και ο προπονητής με τις επιλογές του και ο τρόπος που θα στήσει την ομάδα, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που θα  αγωνιστούν.
Σε μια αποτυχία, η μια επιτυχία, όλοι έχουν το δικό του μερίδιο. Όχι στις νίκες ν’ ακούμε για παικταράδες και στις ήττες , «φταίει ο προπονητής»
Είναι σε μεγάλη πίεση ο Μίτσελ και το ξέρει καλά, αλλά αυτή η πίεση δεν οδηγεί σε καλό δρόμο και χαμένος είναι μόνο ο Ολυμπιακός.
Είναι «σκληρό» αυτό που θα γράψω, αλλά υπάρχουν κάποιοι, που παρακαλάνε να χάσει ο Ολυμπιακός, γιατί έτσι νομίζουν ότι ο Μαρινάκης θα αναγκαστεί να τον διώξει και μετά να αισθάνονται δικαιωμένοι, για αυτό που φωνάζουν εδώ και καιρό.
Ότι ο Μίτσελ δεν είναι ο προπονητής για τον Ολυμπιακό.
Μπορεί να είναι και έτσι, αλλά αυτή  την στιγμή, αυτός είναι ο προπονητής και αυτόν πρέπει να στηρίζουμε.
Και να καταλάβουμε όλοι , ότι απόψε παίζει ο Ολυμπιακός και όχι ο Μίτσελ…
Το συμπέρασμα για το αν ο Μίτσελ είναι κάλος προπονητής, η όχι δεν θα το βγάλουμε απόψε μετά το παιχνίδι.

«Πάμε ρε Ολυμπιακάρα, γερά για μια μεγάλη βραδιά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου