5/5/11

«Δωσε θάρος στον χωριάτη...»

Αυτή η ιστορία με τον Μιραλάς τελικά αποδείχτηκε ότι και «πονεμένη» είναι και φάνηκε ότι θα μας «ταλαιπωρουσε» για πολύ καιρό.
Ο Ολυμπιακός είχε (και έχει) όλη τη καλή διάθεση να κρατήσει τον παίκτη, αφού πραγματικά πρόκειται για αποκάλυψη και από το πουθενά βρέθηκε η ιδανική  λύση για την επίθεση.
Ο Μιραλάς όπως  κέρδισε τις εντυπώσεις την χρονιά που έφυγε και κατάφερε να κλέψει την παράσταση, άλλο τόσο χάνει  πόντους τον τελευταίο καιρό και όσο το θέμα παραμένει ανοιχτό.
«Εγω θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό, αφού είμαι μια χαρά και βρήκα τον εαυτό μου...»΄
Λόγια που τα ακούγαμε σχεδόν τους τελευταίους τρεις μήνες από το στόμα του Βέλγου, αλλά από το θέλω να μείνω, μέχρι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο φαίνεται ότι υπάρχει διαφορά.
Δεν το βλέπω μόνο από πλευράς Ολυμπιακό, που είναι λογικό στον σύλλογο να κοιτάνε το συμφέρον τους.
Και φυσικά το δικό του ο παίκτης και ο κάθε παίκτης.
Και μπορεί να υπάρχει το «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός»...όμως υπάρχει και το άλλο.
«Δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι....»
Αυτά τα συνθήματα για τον Μιραλάς και η αποθέωση από τις εφημερίδες έκανα κακό και να τα αποτελέσματα, με τον παίκτη και τον μάνατζερ του να έχουν μεγάλες απαιτήσεις και να παίζουν το «παιχνίδι» τους και να ζητάνε πάντα κάτι παραπάνω.
Πιστεύω ότι το θέμα θα τελειώσει καλά, αλλά τελικά αποδεικνύεται για άλλη μια φορά , ότι ο κόσμος πρέπει να βάζει πάνω από όλα την ομάδα και όχι τα πρόσωπα.....
Όσο για αυτό που ακούω, ότι «ο μάνατζερ φταίει για ολα», είναι αστείο.
Δηλαδή ο πελάτης τι κάνει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου