17/5/11

«ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ»...ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ «ΘΡΥΛΟΥ»



Το χθεσινό φιλικό  των βετεράνων του Ολυμπιακού στην Χαλκίδα, ήρθε να προστεθεί σε αυτά που έχει προγραμματίσει ο σύνδεσμος, για φιλανθρωπικούς  σκοπούς, αλλά και στο κοινωνικό έργο που  παρουσιάζουν οι παλιοί παίκτες της ομάδας.

Η υποδοχή και η ατμόσφαιρα που επικρατούσε δείχνουν ότι ο σύνδεσμος εκπροσωπεί σε σημαντικό βαθμό τον Ολυμπιακό(κυρίως στην επαρχία) και θα συνεχίσουν  με ένα πρόγραμμα γεμάτο, για τον Μάιο και τον Ιούνιο, αφού ακολουθουν και άλλα παιχνίδια, στα Γιάννινα, την Σπάρτη, την Κεφαλονιά και την Σύρο.

Η είδηση είναι ότι ο Αντώνης Γλύκας και ο πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας επιθυμούν να προστεθούν στο έμψυχο δυναμικό και άλλα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος και για αυτό έχουν συνεχείς επαφές και με άλλους βετεράνους.

Έτσι ο Τζόρτζεβιτς, Ο Μαυρογγενίδης, ο Καραταίδης, ο Αμανατίδης θα είναι πιθανότατα τα νέα πρόσωπα που θα ενισχύσουν την ομάδα των βετεράνων και φυσικά θα δώσουν μεγαλύτερη αίγλη, αλλά και θα προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στα παιχνίδια των βετεράνων.

Την Δευτέρα(23 Μαΐου) στο γήπεδο της Νίκαιας θα δώσουν αγώνα με τα αντίπαλο την Δόξα Πειραιά, όπου και θα τιμηθεί μια μεγάλη μορφή, ο Βασίλης Μποτίνος που είναι  παράγοντας στην ιστορική ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου