19/5/11

«Μάζεψε λιγο τον δικό σου....»


Αν είμαστε σίγουροι ότι η διοίκηση Μαρινάκη έχει ξεκινήσει πολύ καλά από το περασμένο καλοκαίρι και φαίνεται ότι θα συνεχίσει έτσι, είναι γιατί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ξέρει από ποδόσφαιρο και τη σωστή λειτουργία ενός συλλόγου.

Δεν  είναι από αυτούς που δέχεται εκβιασμούς και πιέσεις και βασικός στόχος του είναι να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα.

Και αυτό στον Ολυμπιακό δεν είναι εύκολο.

Αναφερόμαστε φυσικά στα συμβόλαια των παικτών, ώστε να μην υπάρχουν «μουρμούρες», αλλά και αδικίες που θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα.

Είναι χαρακτηριστικό το πόσο πειραγμένος ήταν με την περίπτωση Μιραλάς( στην αρχή), αλλά και με τον Τζιμπούρ, όταν άκουσε τα «μαντάτα.»

«Μάζεψε τον δικό σου λίγο…», ήταν τα λόγια του Μαρινάκη, στον μάνατζερ του Αλγερινού, όταν άκουσε για καλύτερο συμβόλαιο και ενώ ο παίκτης έχει υπογράψει   για δυο ακόμα χρόνια.

Και το ωραίο στην περίπτωση αυτή είναι ότι δεν παρέσυρε ο μάνατζερ τον παίκτη, αλλά ο παίκτης με δική του πρωτοβουλία εξέφρασε την επιθυμία για περισσότερα χρήματα.

Δεν καταλαβαίνει από τέτοια ο Μαρινάκης. Μπορεί να μοιράζει λεφτά και να τα «χώνει», αλλά  όχι και «δώσε θάρρος στον χωριάτη να σ ανέβει στο κρεβάτι»…..

Μεγάλο πράγμα οι ισορροπίες σε μια ομάδα και  η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει συγκεκριμένο σχεδιασμό σε αυτό το θέμα, για να μην υπάρχουν «παρατράγουδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου