17/5/11

"ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΡΔΗΝΊΑ...."!!!


Είχα μια συνάντηση σήμερα με πολύ ενδιαφέρον και με άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την περίπτωση του Παπασταθόπουλου, αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Έλληνα διεθνή παίκτη.

Και από τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Όχι ότι δεν τον θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» και δεν έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις με τον μάνατζερ του, αλλά ο Παπασταθόπουλος αυτή την στιγμή δεν  «ψήνεται» με τίποτα να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Είναι ξεκάθαρη η θέση του.

«Αν θα έπαιζε μπάλα στην Ελλάδα θα το έκανε μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά θέλω να συνεχίσω στην  Ευρώπη», είναι τα λόγια του παίκτη και φαίνεται ότι κλείνει το θέμα, εκτός απροόπτου.

Είναι χαρακτηριστικό αυτό που μας είπε ο άνθρωπος για τον Παπασταθόπουλο.

«Ο Σωκράτης δεν θέλει να ακούει τίποτα για Ελλάδα. Ακόμα και διακοπές θα προτιμούσε να κάνει στην Σαρδηνία, παρά στην χώρα μας….»!!!

Και λέμε  εκτός απροόπτου γιατί ο παίκτης είναι η μεγάλη επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη και δεν ξέρουμε  ποια κίνηση θα μπορούσε να κάνει προσεχώς, αν και τα χρήματα που ζητάει είναι πολλά για συμβόλαιο και μακριά από τα Ελληνικά δεδομένα.

Πάντως το σίγουρο είναι ότι ο Παπασταθόπουλος θα φύγει από την Μίλαν και το πιθανότερο είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου