28/5/11

Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ... ΤΟΥ ΕΡΝΕΣΤΟ


Το θέμα του γκολκίπερ είναι σε προτρεαιότητα για τον Ολυμπιακό και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που γίνονται εδώ και αρκετό καιρό.

Αρχικά υπήρχε η εντύπωση ότι ο Οτσόα είναι το μεγαλύτερο όνομα και αυτός που συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες για να έρθει στον Πειραιά.

Που «κάηκε» το όνομα αυτό ξαφνικά;

Από την στιγμή που ο Βαλβέρδε εξέφρασε την επιθυμία ο γκολκίπερ που θα αποκτηθεί να έχει αγωνιστεί σε ευρωπαϊκό σύλλογο και να έχει παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα.

Ήταν ξεκάθαρος ο Βάσκος τεχνικός( και σωστή η άποψη που εξέφρασε) και για αυτό στην συνέχεια δεν υπήρχε καμία συνέχεια στο θέμα Οτσόα, παρά το γεγονός ότι πραγματικά πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση και πολύ καλό γκολκίπερ.

Αυτή την στιγμή ο Κοστάντσο είναι ο μεγάλος στόχος των «ερυθρόλευκων» και όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα γίνει, παρά το γεγονός ότι ο Αργεντινός έχει και άλλες προτάσεις από μεγάλους συλλόγους.

Είναι γενική η εντύπωση ότι πρόκειται για τον ιδανικό επόμενο…. Αντώνη Νικοπολίδη που θα σου εμπνέει σιγουριά και εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου