20/5/11

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΡΝΕΣΤΟ;



Για την προετοιμασία και τα σχέδια του για τη νέα χρονιά


Όλα δείχνουν ότι αυτή η προετοιμασία θα γίνει κάτω από ιδανικές συνθήκες για τον Ολυμπιακό και τα προβλήματα θα είναι ελάχιστα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Οι λόγοι είναι πολλοί και οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο καινούργιος Ολυμπιακός για τη νέα χρονιά θα κτιστεί  σε σωστές βάσεις.

Πρώτος και ποιό βασικός λόγος είναι ότι το ρόστερ θα έχει συμπληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό, αφού είναι επιθυμία και της διοίκησης και του προπονητή οι μεταγραφές να έχουν ολοκληρωθεί την ημέρα που η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία.

Έτσι ώστε ο Βαλβέρδε να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του και να ξεκινήσει το μοντάρισμα, χωρίς προβλήματα, η περιμένοντας να προστεθεί κάποιο κομμάτι στο «πάζλ».

Δεύτερο, ότι υπάρχει ο προπονητής που ξέρει την ομάδα και τους παίκτες και  δεν θα χρειαστούν πειραματισμοί, ενώ ποδοσφαιριστές που είναι στο ρόστερ και δεν είχαν κάνει προετοιμασία πέρσι, θα προπονηθούν καλύτερα, με αποτέλεσμα να δείξουν ακόμα καλύτερο πρόσωπο στην νέα χρονιά.

Δεν υπάρχει η πίεση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λίγκ και τα στενά χρονικά περιθώρια που βασάνιζαν την ομάδα τα δυο προηγούμενα χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τι λέει ο Βαλβέρδε για όλα αυτά;

Ότι θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει ένα καλύτερο Ολυμπιακό, με βασικό στόχο το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα ότι βγει στην μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Είναι ρεαλιστής ο Βάσκος, ξέρει που πατάει και τι θέλει.

Μην φανταστεί  κανείς ότι θα καίγεται για το Τσάμπιονς Λίγκ. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να φτιάξει μια ομάδα, καλύτερη από πέρσι και να παίζει καλό ποδόσφαιρο για να χαίρεται ο κόσμος.

Όλα αυτά ξεκινάνε από την καλή προετοιμασία και οι συνθήκες αυτό το καλοκαίρι είναι ιδανικές…
Και σε όλα αυτά να προστεθεί, ότι ο Βαλβέρδε επιμένει για ένα ρόστερ, όχι με περισσότερους από 25 παίκτες και για το οποίο θα αποφασίσει οριστικά  μετά την προετοιμασία και τα φιλικά στην Ολλανδία.

2 σχόλια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, πολύχρονος, γερός και ευτυχισμένος. Χίλιες ευχές να σε συνοδεύουν και να πετύχεις ότι επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή