10/11/11

"Εχουμε να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα"

Τι λενε στον Ολυμπιακο για τον Τσάκα
Το ντέρμπι άρχισε νωρίς! Όπως συμβαίνει κάθε φορά, έτσι και φέτος εν όψει του κρίσιμου ματς της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», το κλίμα ανάμεσα στους δυο «αιωνίους» θερμαίνεται από νωρίς. Αφορμή δεν είναι άλλη από τον ισχυρισμό του γνωστού στα δρώμενα των Πρασίνων, Βλάσση Τσάκα και εκπρόσωπο του Σαουδάραβα πρίγκιπα Αλ Σαούντ ότι επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να διευθετηθεί η παρουσία του ίδιου και του Πρίγκιπα στις εξέδρες του Φαληρικού γηπέδου.
 Ο Τσάκας διέρρευσε πως στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο των Πειραιωτών για το θέμα της σουίτας, επικαλέστηκε την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη στο Καραϊσκάκη, στον πρόσφατο αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Τότε είχε γίνει δεκτό το αίτημα του Ζαγοράκη και του παραχωρήθηκε η σουίτα που ζήτησε. Η συγκεκριμένη φημολογία αντιμετωπίστηκε με μία δόση ειρωνείας από τους ανθρώπους των Ερυθρολεύκων, οι οποίοι έσπευσαν να διαψεύσουν κατηγορηματικά το γεγονός. Αρχικά, κατέρριψαν τον ισχυρισμό του Τσάκα ότι υπήρχε οποιαδήποτε επικοινωνία με τον Μαρινάκη ή συνεργάτη του για το συγκεκριμένο ζήτημα. Επιπλέον, τονίστηκε ότι κακώς ενεπλάκη το όνομα του «ισχυρού άντρα» του Ολυμπιακού στην υπόθεση, καθώς ο Μαρινάκης δεν θα έμπαινε ποτέ σε μια τέτοια διαδικασία.
 Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της ΠΑΕ: «Έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε εκτός από τις φημολογίες αυτές. Έχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μετά ένα παιχνίδι με τη Μαρσέιγ». Τα συγκεκριμένα λόγια είναι ενδεικτικά για το πως αντιμετωπίζουν το θέμα στην πλατεία Αλεξάνδρας. Ακόμη, από Ερυθρόλευκους κύκλους επισημάνθηκε πως άστοχα αναφέρθηκε το όνομα του Ζαγοράκη και κακώς επιχειρήθηκε να χρησιμοποιηθεί και να συγκριθεί με τον Τσάκα, καθώς ο Ζαγοράκης είναι πρόεδρος του ΠΑΟΚ και έχει θεσμικό ρόλο.
 Από την άλλη, ο Βλάσσης Τσάκας –μέχρι και αυτήν την στιγμή- δεν έχει κανένα πόστο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με λίγα λόγια το όνομα του Τσάκα δεν αναγράφεται πουθενά ανάμεσα στους ανθρώπους της Πράσινης ΠΑΕ. Στην περίπτωση που το όνομα του Τσάκα συμπεριλαμβανόταν ανάμεσα σε αυτά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, τότε θα τακτοποιούνταν οι οποιεσδήποτε εκκρεμότητες, όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν. Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν ότι εφόσον λάβουν σχετικό αίτημα από τον Βλάση Τσάκα, τότε θα το εξετάσουν και θα απαντήσουν σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου