9/11/11

ΒΡΗΚΕ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ




Η καλύτερη φετινή εμφάνιση, οι  τρεις σημαντικοί βαθμοί και ο Μόνχε είναι τα τρία ποιο σημαντικά στοιχεία του προχθεσινού Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Ένας Ολυμπιακός που δεν χόρταινες να τον βλέπεις μέχρι το 65 λεπτό και  τρεις πόντοι από αυτούς που λες ότι σου δίνουν πρωτάθλημα, έστω και αν ακόμα είναι νωρίς για να μπεις σε αυτή την διαδικασία.
Όμως το ποιο σημαντικό από είναι ότι οι Ερυθρόλευκοι κέρδισαν ένα παίκτη, που με την εμφάνιση του έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει και την μεγάλη έκπληξη.
Άρεσε πολύ ο Μόνχε και έκλεψε την παράσταση με την επιβλητική του παρουσία και μάλιστα  από την πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Ολυμπιακού κέρδισε τις εντυπώσεις.
Βρήκε παίκτη στα μέτρα του ο Ολυμπιακός και ο Βαλβέρδε, που μετά την αποχώρηση του Ριέρα, είναι φανερό έψαχνε να βρει τον αντικαταστάτη του Ισπανού και να καλύψει ένα σημαντικό κενό.
Ο Αργεντινός από την πρώτη στιγμή έστειλε το μήνυμα ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και έδειξε ότι δεν είναι απλά  μια προσθήκη, αλλά μπορεί να εξελιχτεί σε σημαντική μονάδα.
Φυσικά και δεν είναι σωστό από το πρώτο παιχνίδι να βγάζεις συμπεράσματα, γιατί η υπερβολή βλάπτει γενικός, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που δεν μπορείς να τα παραβλέψεις.
Όπως ότι σε ένα ματς φωτιά και μάλιστα στην πρώτη του εμφάνιση, αφήνει τα διαπιστευτήρια του και δείχνει ότι μπορεί να εξελιχτεί σε σημαντική μονάδα.
Εκτός από μπαλαδορος, διαθέτει τον «τσαμπουκα» και την ποιότητα και προσαρμόζεται γρήγορα στο σύνολο. Μπορεί να κάνει πολλές δουλειές, από αυτές που ζητάει ο Βαλβέρδε και μπορεί να παίξει το ίδιο καλά και στις δυο πτέρυγες.
Και είναι καλός και στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και στο ανασταλτικό και με την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Άρη παίρνει μεγάλο βαθμό, γιατί είχε συμμετοχή στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού μέχρι το σημείο της αλλαγής.
Φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή από αυτές που έχουν γίνει. Όχι το μεγάλο όνομα αλλά ο παίκτης που θέλει ο κάθε προπονητής και το απαραίτητο «εργαλείο» σε κάθε ομάδα.
Και διέψευσε πανηγυρικά αυτούς που υποστηρίζουν ότι ένας καινούργιος παίκτης χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και  αυτά που ακούμε κατά καιρούς  σε και μεταγραφή. Μπαίνεις μέσα και δείχνεις τι παίκτης είσαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου