12/11/11

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ
Χαμος εγινε στο Καραισκάκη σημερα το πρωι με την παρουσια των Πάντελιτς και Ιμναγάσα  
Οι δυο άσσοι βρέθηκαν  το μεσημέρι στις 12:30 στο Red Store του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης" στο καθιερωμένο πλέον ραντεβού των φίλων του Ολυμπιακού με τους "αστέρες" της ομάδας κάθε Σάββατο.
Υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα, έβγαλαν φωτογραφίες με τον κόσμο (πάνω από 500 άτομα βρέθηκαν εκεί) και φυσικά θέμα συζήτησης ήταν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το ερχόμενο Σαββάτο

Ο Αργεντινός είπε
«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ξαναπαίξει σε τέτοια ματς και ξέρουμε πώς είναι. Μπορεί να είναι ένα ντέρμπι, αλλά θα προσπαθήσουμε να το δούμε σαν ένα απλό ματς για να προετοιμαστούμε με ηρεμία. Η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική. Ελπίζουμε να τους δώσουμε χαρά. Είναι ένα ντέρμπι που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο», δήλωσε ο Ιμπαγάσα.
Από την πλευρά του, ο Μάρκο Πάντελιτς είπε: «Η εκδήλωση αυτή είναι ένα καλό ζέσταμα για το ντέρμπι. Φυσικά και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη, γιατί για μας θα σημαίνει επιστροφή στην κορυφή. Είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών, αλλά εμείς θέλουμε τη νίκη. Αν δεν την πάρουμε, αυτό θα σημαίνει πως θα είμαστε πίσω από τον Παναθηναϊκό και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, χωρίς φασαρίες». Όσο για το τι θα συμβούλευε τους νέους παίκτες της ομάδας για το ντέρμπι, είπε: «Δεν θα έλεγα τίποτα. Όντως η ομάδα έχει νέους παίκτες, αλλά σε αυτά τα παιχνίδια παίζουν οι παλιοί (γέλια)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου