13/8/13

Το μήνυμα του Ολαιτάν




Εκτός του ότι κέρδισε την τεχνική ηγεσία ο Ολαιτάν στο φιλικό με την Βαλένθια, κατάφερε και κάτι ακόμα.
Να διαψεύσει όλους αυτούς που φωνάζουν χρόνια τώρα, ότι είναι «βαριά» η φανέλα του Ολυμπιακό και ότι δεν είναι καθόλου εύκολο για έναν νέο παίκτη να παίξει  και να δείξει γρήγορα τα προσόντα του.
Πόσοι και πόσοι δεν έχουν ισχυριστεί αυτό το πράγμα κατά καιρούς για νέους παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα, κυρίως  μικρής ηλικίας.
Ο Νιγηριανός κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα  να στείλει το δικό του μήνυμα, ότι αν έχεις ταλέντο και θράσος όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να το πιστέψεις.
Δεν ξέρουμε τι παρά πάνω εχει ο Ολαιταν από τον Φετφατζίδη, τον Ντε Βιτσεντι, τον Διαμαντάκο, τον Βλαχοδήμο, η οποιοδήποτε άλλο νέο ποδοσφαιριστή, αλλά σίγουρα δείχνει ότι δεν είναι διατεθειμένος  να χάσει την ευκαιρία που του παρουσιάζετε.
Ξέρουν ολοι ότι στον Ολυμπιακό είναι πολύ δύσκολα για ένα νέο παιδί, που μόλις εχει  έρθει να βρει θέση και να κερδίσει γρήγορα την εκτίμηση, αλλά ο Ολαιτάν δείχνει τουλάχιστον να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα και να βγάζει «νοκ άουτ» όλους όσους κατά καιρούς μιλάνε για το «βάρος» της φανέλας.
Οι απαιτήσεις σε αυτόν τον σύλλογο είναι μεγάλες και κάποιο αντέχουν , αλλά και κάποιοι όχι.
Οι ευκαιρίες είναι λίγες και στο χέρι του καθένας είναι να τις εκμεταλλευτεί και να κερδίσει τις εντυπώσεις.
Όπως και ο ίδιος ο Ολαιτάν ξέρει ότι δεν αρκεί μια καλή εμφάνιση , όπως αυτή στο «Μεστάγια», ούτε τα τέσσερα γκολ που εχει πετύχει στα φιλικά παιχνίδια.
Έχει δρόμο μπροστά του ακόμα και πολλά εμπόδια, για να φτάσει να παίξει στον Ολυμπιακό.
Έχει όμως εκτός από τα προσόντα και θράσος που είναι απαραίτητο σε ένα πιτσιρικά που ψάχνει την καθιέρωση του
Όπως και κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Μίτσελ διέκρινε στον Νιγηριανό κάποια στοιχεία και του δίνει την ευκαιρία.
Γιατι με τόσους παίκτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός, ειδικά από την μέση και πάνω, θα όταν εύκολο να μείνει στο περιθώριο, η να δοθεί σε και ομάδα με την μορφή δανεισμού, όπως υπήρχε αρχικά η σκέψη.
Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι ακόμα πιο σημαντικό

Ότι ο Ολαιτάν είναι καλός χαρακτήρας και προσγειωμένο παιδί, που όπως λένε κάποιοι που τον γνωρίζουν ποτέ δεν θα πάρουν τα μυαλό του αέρα και ποτέ δεν θα γίνει βεντέτα με την κακή έννοια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου