28/8/13

Ο ΟΛΕΓΚ ΠΡΟΤΑΣΟΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ





Μια ξεχωριστοί παρουσία την Κυριακή το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ήταν αυτή του Ολεγκ Προτάσοφ, που  βρέθηκε στα επίσημα και είχε την ευκαιρία να δει τον Ολυμπιακό μετά από αρκετό καιρό.
Ο πρώην ερυθρόλευκος παίκτης και τεχνικός αποχώρησε από την Δυναμό Μίνσκ και χωρίς υποχρεώσεις πλέον  επέστρεψε στην Ελλάδα.
Οι πρώτες του εντυπώσεις έχουν να κάνουν με  την παρουσία του Σαβιόλα και την εμφάνιση του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο
«Η παρουσία του και μόνο στον Ολυμπιακό δείχνει άλλο επίπεδο και είναι σημαντική για την ομάδα. Μου έδειξε ότι εχει πολύ διάθεση για να συνεχίσει την μεγάλη του καριέρα και ότι εχει να κάνει πολλά στον Ολυμπιακό. Είναι περιττό να πούμε ότι είναι μεγάλος παίκτης με σπουδαία καριέρα και στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι δεν ήρθε για να κάνει απλά μια μεταγραφή, Από την στιγμή που μπήκε και δίπλα στον Μήτρογλου άλλαξε όλο το παιχνίδι και ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις"

Για την γενική εικόνα του Ολυμπιακού ο Ολεγκ Προτάσοφ είπε ακόμα

«Είχε ένα καλό ημίχρονο Ολυμπιακός, αυτό στο δεύτερο, που έδειξε κάποια καλά στοιχεία. Όμως θέλει δουλειά ακόμα και υπομονή, Όπως και είδα ότι στο κέντρο λείπει ένας καλός αμυντικός χαφ στο άξονα, γιατι έτσι η λειτουργία θα είναι καλύτερη και στο οργανωτικό και στα ανασταλτικό κομμάτι. Δεν έχω δει τον Ολυμπιακό σε άλλα παιχνίδια, για να κάνω συγκρίσεις, άλλα απ ότι μαθαίνω και ακούω, χθες  ήταν καλύτερος και πιο βελτιωμένος. Υπάρχουν κάποια κενά στην  άμυνα και ιδιαιτέρα στο κέντρο, που θα πρέπει να βελτιωθούν,, γιατι στην Ευρώπη τα πράγματα θα είναι δύσκολα με καλύτερους αντιπάλους. Υπάρχει πλούσιο ρόστερ και πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και αυτό  είναι στα υπέρ του προπονητή για να δημιουργήσει κάτι καλό. Όσο για το Καραϊσκάκη και τον κόσμο, πάντα ήταν η μεγάλη του δύναμη και αυτά που του δίνουν ώθηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου