29/8/13

Δεν μας τα λες καλά ρε Ράφικ...




 «Ο Τζιμπούρ θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό»!!!
Έλα , σοβαρά;
Φυσικά και είναι αλήθεια η επιθυμία του Αλγερινού να θέλει να γυρίσει στην ομάδα, ένα θέμα  που αποκάλυψε  η εφημερίδα «Πρωταθλητής» και εχει προκαλέσει απορίες, αλλά και μια σύγχυση στους οπαδούς του συλλόγου.
Είδε και από είδε ο παίκτης ότι δεν βρίσκει ομάδα, είδα ότι δεν τον παίρνει να κάνει «μαγκιές», είδε ότι τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει και είπε να το αλλάξει το «τροπάριο» και να το δει πιο ρεαλιστικά…
Το θέμα είναι πως θα μπορούσε να γίνει μια τέτοια επιστροφή και να γυρίσει στο Ρέντη, ένας παίκτης για τον όποιον το κλίμα είναι πολύ βαρύ, αλλά πολύ περισσότερο, γιατί είναι εμφανές ότι θέλει να φύγει και να παίξει σε κάποια άλλη ομάδα.
Είδε τα «ζόρια» ο κύριος Τζιμπούρ και τώρα δείχνει να το σκέφτεται.
Δεν ξέρουμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός και ποιες είναι οι προθέσεις της διοίκησης, αλλά  ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα έφερνε «ανακατωσούρα» στην ομάδα.

Άσχημο πράγμα η αχαριστία

Είναι καλός παίκτης, αλλά για άλλη μια φορά έδειξε ότι είναι και πολύ προβληματικό άτομο, αλλά πολύ περισσότερο δεν σεβάστηκε τον Μαρινάκη.
Αυτόν που πήρε όλο το ρίσκο επάνω του, πριν από 2,5 χρόνια, όταν όλοι είχαν ενστάσεις για την μεταγραφή αυτή.
Γιατί εκτός από προβληματικός, είναι και αχάριστος και το δεύτερο είναι και το χειρότερο.
Πως μπορείς να γυρίσεις τώρα και να έχεις την απαίτηση να σε υπολογίζει ο προπονητής, η να σε πάρουν σοβαρά;
Τρεις μήνες έκανες διακοπές και οι άλλοι προετοιμασία. Η μήπως θα δεχτείς να είσαι ο τρίτος επιθετικός μετά τον Σαβιόλα και τον Μήτρογλου;
Απλά είναι  μια «ιστορία για αγρίους», από αυτές που είναι παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε ομάδα, με παίκτες που δεν σέβονται και κοιτάνε μόνο την τσέπη τους και πάνω από όλα έχουν τα λεφτά.

Εντάξει είναι περιουσία του συλλόγου, αλλά, δεν είναι και έτσι απλά τα πράγματα, την στιγμή μάλιστα που  το "γυαλί εχει ραγίσει" εδώ και αρκετό καιρό…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου