31/5/13







Παράπονα Μαρινάκη




Καθημερινά είναι τα παράπονα του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τα συνεχή δημοσιεύματα και την μεταγραφολογία που επικρατεί στον Τύπο.
Και θα αναγκαστεί όπως λέει στους συνεργάτες του να συνεχίσει τις ανακοινώσεις και διαψεύσεις, για ποδοσφαιριστές που …έρχονται στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ.
Γιατί δεν θέλει να παρασύρεται ο κόσμος. Ότι είναι να γίνει θα το αποφασίσουν μαζί με τον Μίτσελ και την κατάλληλη στιγμή.
Και εδώ που τα λέμε στον Ολυμπιακό δεν έχουν άδικο, με αυτά που βγαίνουν καθημερινά στον Τύπο. Κάθε ημέρα και δέκα ονόματα, ,με  τους μάνατζερ να «οργιάζουν»
Πριν από τις 15 Ιουνίου δεν πρόκειται να γίνει καμία μεταγραφή, αν και στον Ολυμπιακό έχουν ετοιμάσει το πλάνο και ο Μαρινάκης περιμένει, τις εισηγήσεις του Μίτσελ.
Η προσπάθεια θα γίνει ώστε όταν η ομάδα αναχωρήσει για το Σέεφελντ,(7 Ιουλίου), να έχει ολοκληρωθεί κατά μεγάλο ποσοστό, το ρόστερ, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο.

Θα πάρει γκολκίπερ

Θεωρείται κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός γκολκίπερ, μπορεί μάλιστα και δυο. Και αυτό θα γίνει στην περίπτωση που τελικά ευσταθούν οι φήμες για το ενδιαφέρον Αγγλικής ομάδας για τον Μπάλας Μέγερι.
Και όπως λένε κάποιοι ο τερματοφύλακας που θα έρθει θα είναι καλό όνομα και με τον προοπτική να είναι αυτός ο βασικός.
Υπάρχει η ικανοποίηση για τον Κάρολ, αλλά η ηλικία  του δεν αφήνει πολλά περιθώρια και ελπίδες για να στηριχτεί επάνω του ο Ολυμπιακός. 



Mε το ο.κ του Μαρινάκη

Την είχε πάρει καιρό την απόφαση ο Αντώνης Νικοπολίδης. Και είχε ενημερώσει και τον Μαρινάκη, για τα σχέδια του.
Απλά έγινε γνωστό, όταν οριστικοποιήθηκε. Και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν είχε καμία αντίρρηση. Μάλιστα τον προέτρεψε να κάνει το επόμενο βήμα και του είπε ότι στηρίζει την απόφαση του.
Ο Αντώνης θα παρακολουθήσει κάποια σεμινάρια στο εξωτερικό, αλλά και την προετοιμασία ομάδας. Πιθανότατα θα βρεθεί κοντά στον Βαλβέρδε τον επόμενο μήνα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει ακόμα κάνει κάποια συζήτηση προκειμένου ν΄ αναλάβει κάποια ομάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου