31/5/13




Το χαμόγελο του Μαρινάκη
και το γεύμα με τον Μίτσελ…


Με την επιστροφή του Μίτσελ μπήκε στην τελική ευθεία ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για την νέα περίοδο. Ο Ισπανός έφτασε  στην Ελλάδα και  αμέσως συναντήθηκε με τους Βρέντζο και Λορένθο, όπου συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Τόσο τα μεταγραφικά, όσο και  για τους παίκτες που θ’ αποχωρήσουν αλλά και αυτά που αφορούν την προετοιμασία, στην Αυστρία και την Ολλανδία.
Λίγες ώρες αργότερα ο Μίτσελ ήταν προσκεκλημένος του Βαγγέλη Μαρινάκη σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο, όπου γευμάτισαν και συζήτησαν και μαζί τις προτάσεις του Ισπανού τεχνικού. Και φυσικά η συνάντηση αυτή είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Είναι χαρακτηριστικό το χαμόγελο και η πολύ καλή διάθεση τόσο του Μαρινάκη , όσο και του Μίτσελ, που δείχνουν  ότι ο σχεδιασμός για την νέα περίοδο βρίσκετε σε καλό δρόμο.
Κάποιοι που τους είδαν, διαπίστωσαν ότι για πρώτη φορά μετά από καιρό ο Μαρινάκης  ήταν τόσο χαμογελαστός και ευδιάθετος και  δείχνει  έτοιμος για την δημιουργία μίας ομάδας, όπως την επιθυμεί ο ίδιος αλλά και ο κόσμος. Μια συνάντηση που κράτησε περισσότερο από τρείς ώρες…
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις με τους παίκτες που θ’  αποχωρήσουν, αλλά και αυτούς που είχαν  δοθεί με την μορφή δανεισμού, ώστε να ξεκαθαρίσει το ρόστερ.
Και στην συνέχεια θα προχωρήσουν οι μεταγραφικές κινήσεις, για τις οποίες τον πρώτο λόγο θα έχει ο Μίτσελ.

Ο Ισπανός φέρεται να έχει ζητήσει την απόκτηση τουλάχιστον τριών χαφ, ενός γκολκίπερ και ενός επιθετικού, αλλά και ότι άλλο καλό προκύψει από την αγορά. Πάντος ο τεχνικός του Ολυμπιακού, ήδη έχει κάνει κάποιες επαφές και έχει βολιδοσκοπήσει κάποιες περιπτώσεις  για  παίκτες  που πιθανόν να τον  ενδιαφέρουν, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου