31/5/13

ΝΕΡΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ





Ψάχνει να επιστρέψει στην Ελλάδα



Οι φήμες για επιστροφή του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό αλλά και η παρουσία του τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, έφεραν στην επικαιρότητα και πάλι το θέμα του Παίκτη.
Ο πρώην ερυθρόλευκος άσσος, τον τελευταίο καιρό, έχει έρθει στην πατρίδα μας και περνάει τις ημέρες των διακοπών του , πάντως όχι ξέγνοιαστος, γιατί έχει προβληματιστεί πολύ για το μέλλον του και το που θα συνεχίσει την καριέρα του.
Όπως λέει σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, έχει κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια από τις μετακινήσεις και φυσικά δεν είναι ευχαριστημένος.
Και έχει αρχίσει και ψάχνετε πολύ για να βρει κάποια Ελληνική ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.
Επιθυμία του  είναι να  βρει ένα καλό συμβόλαιο σε Ελληνικό σύλλογο, αλλά αυτό φαντάζει δύσκολο, γιατί οι σύλλογοι που μπορούν να τον ικανοποιήσουν είναι ελάχιστοι με τα προβλήματα που υπάρχουν.
Η αλήθεια είναι ότι  το μεγάλο του όνειρο ήταν να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, κάτι που  ανέκαθεν επιθυμούσε, αλλά και αυτό δείχνει να είναι πολύ μακρινό όνειρο.
Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι ο  Νέρι , είχε έρθει σε επικοινωνία με άνθρωπο των πρωταθλητών, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από πουθενά και με την διοίκηση να μην φαίνεται να εξετάζει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μεξικάνικη Λεόν, όπου δεν είχε καλή χρονιά και γενικά δείχνει μακριά από τον καλό του εαυτό. Άλλωστε τα χρόνια έχουν περάσει και στα 29 του ο Καστίγιο ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Η παρουσία του στην Ελλάδα έχει σχέση και με τον Αρη , όχι για μεταγραφικό θέμα, αλλά για να μπορέσει να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα, που είναι ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο χρωστάει η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 Ο Καστίγιο έχει δεχτεί την πρόταση διακανονισμού, αλλά ακόμα χρήματα δεν έχει πάρει και για  αυτό  τρέχει και δεν φτάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου