31/5/13

«Η ευκαιρία του Μίτσελ»





Ο Πέτρος Μίχος αναλύει  τους λόγους και το πλεονέκτημα που έχει ο Ισπανός για να φτιάξει τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου




Θα είναι ένα δύσκολο καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Είναι φανερό ότι διοίκησης και προπονητής θα πρέπει να αναθεωρήσουν πολλά πράγματα και να στήσουν και πάλι από την αρχή την ομάδα.
Ποιος θα είναι ο ρόλος του Μίτσελ;
Ο Πέτρος   Μίχος έχει την δική του άποψη και παρουσιάζει ενδιαφέρον
«Για εμένα ο Μίτσελ έχει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους άλλους προπονητές που πέρασαν. Στο διάστημα αυτό που ήρθε, έβγαλε τα συμπεράσματα και πιστεύω ότι ξέρει τι θέλει η ομάδα και που πονάει. Είναι σημαντικό αυτό, γιατί  θα είναι διαβασμένος εν όψη της νέας χρονιάς.. Θα ξεκινήσει την προετοιμασία και θα δουλέψει όπως αυτός νομίζει καλύτερα. Θα κάνει τις επιλογές του , θα προτείνει παίκτες και απ εκεί και πέρα  σε συνεργασία με την διοίκηση θα προχωρήσουν για να φτιάξουν τον Ολυμπιακό της νέας περιόδου»
Ακόμα ο Πέτρος Μίχος τονίζει
«Είναι άδικο κατά την άποψη μου να κάνουμε κριτική στον προπονητή, για τα όσα είδαμε μέχρι τώρα. Ούτε να πούμε ότι είναι καλός η κακός. Ο χρόνος θα δείξει.  Οι επιλογές του ποιες θα είναι και πως θα στήσει την ομάδα. Άρα θα πρέπει να περιμένουμε και μετά να τον κρίνουμε»
Για το τι θέλει ο Ολυμπιακός ο πρώην ερυθρόλευκος λέει

«Νομίζω ότι τώρα ο κύριος Μαρινάκης ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να κινηθεί. Έγιναν λάθη, τα οποία θα τα διορθώσει. Η εντύπωση που μου δίνει είναι,  ένας σκυθρωπός άνθρωπος που δεν βλέπει αυτόν τον Ολυμπιακό που θέλει, όπως και ο κόσμος. Είναι προφανές ότι άλλα είχε στο μυαλό του και άλλα είδε. Υπάρχει ο χρόνος τώρα να γίνουν οι σωστές κινήσεις. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κάνω υποδείξεις γιατί δεν είναι η δουλειά μου και δεν θέλω να παρεξηγηθώ. Είναι φανερό πάντως ότι η ομάδα χρειάζεται δυο τρείς παίκτες στα χαφ. Και από εκεί και πέρα οι απαραίτητες προσθήκες, Για να γίνει ένας Ολυμπιακός δυνατός, όχι για την Ελλάδα. Αλλά για την Ευρώπη και να προσφέρει θέαμα στον κόσμο που με το δίκιο του δυσανασχετεί. Είναι απαιτητικοί και θέλουν κάτι παραπάνω, από ένα πρωτάθλημα και ένα κύπελλο. Στην Ελλάδα και έτσι όπως είναι ο Ολυμπιακός πάλι θα το πάρει το πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου