31/5/13

«Στήριξη στον Μίτσελ Και καλές μεταγραφές»





Ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης  μιλάει για τον Ολυμπιακό του αύριο και τις επιλογές του Ισπανού τεχνικού





Ένα καλοκαίρι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό. Από κάθε άποψη.
Είναι φανερό ότι θα δημιουργηθεί μια νέα ομάδα, με πολλά καινούργια πρόσωπα και αλλαγές στο ρόστερ.
Άλλωστε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μιλήσει για κινήσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας και θα κάνουν τον Ολυμπιακό ποιο ανταγωνιστικό, αλλά και ποιο θεαματικό.
Ο Δημήτρης Μαυρογεννίδης φαίνεται να στηρίζει τον Μίτσελ, αλλά και παραδέχεται ότι πολλά θα κριθούν από τις επιλογές του Ισπανού
«Νομίζω ότι από την στιγμή που ο Μαρινάκης έχει πει ότι ο προπονητής είναι το αφεντικό θα τον στηρίξει και καλά θα κάνει. Γιατί ουσιαστικά ο Μίτσελ τώρα θα κριθεί. Με τι επιλογές θα κάνει, ποιους παίκτες θα ζητήσει και πως θα στήσει την ομάδα. Και θα πρέπει όλοι να στηρίξουν τον προπονητή. Μου βγάζει την εικόνα σοβαρού ανθρώπου που ξέρει τι θέλει και τι πρέπει να κάνει. Δεν μ’ ενδιαφέρει αν ήταν μεγάλο όνομα σαν ποδοσφαιριστής, ούτε και σημαίνει ότι όποιος  ήταν μεγάλος παίκτης θα γίνει και μεγάλος προπονητής. Έχει και τον χρόνο και την στήριξη της διοίκησης, για να βάλει κάτω τα πράγματα και να δημιουργήσει μια καλή ομάδα.»
Για το  τι  παίκτες θέλει ο Ολυμπιακός ο παλαίμαχος παίκτης λέει

«Είναι φανερό ότι λείπουν οι καλοί παίκτες από την μεσαία γραμμή. Όχι ότι αυτοί που υπάρχουν τώρα είναι άχρηστοι, αλλά ο Ολυμπιακός θέλει κάτι ποιο ποιοτικό, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσεις να παρουσιάσεις καλύτερο θέαμα. Δεν είναι και για πέταμα το ρόστερ , όπως ακούω και διαβάζω,. Απλά κάποιες προσθήκες χρειάζονται και νομίζω ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Και ξέρει καλύτερα ο κύριος Μαρινάκης τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για να ξεφύγει λίγο στην Ελλάδα. Γιατί μην κρυβόμαστε αυτό είναι το ζητούμενο. Και εμένα αν με ρωτήσεις, όπως και τον κόσμο ,δεν αρκεί ένα πρωτάθλημα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου